Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Sublime Skin Kit, Natural Filler Solution

239,00 kr.
215,10 kr.
Varenummer: 7121
Kommer snart igen
Beskrivelse

I dette smarte kit fra Comfort Zone får du 4 bestsellers produkter, som giver masser af anti-ageing. Huden næres, fugtes og så arbejdes der på anti-ageing. Produkterne ankommer i en super smuk æske, som du kan anvende til mange andre ting bagefter.

Sættet består af:

Comfort Zone, Essential, Face Wash, 50 ml. er en let skummende rense creme. Den er dybderensende og opløser effektivt makeup, overflødig hudtalg, solfiltre og forurening fra huden. Hudens PH balance holdes og den genvinder sin naturlige udstråling. Når du anvender den kommer den ud som en creme og når den blandes med vand bliver den til en blød skum der effektivt renser din hud. Den holder hudens fugt niveau højt uden huden føles fedtet. Din hud vil føles dejlig ren og frisk.

Comfort Zone, Sublime Skin Cream, 15 ml. er en plumpende creme, som giver din hud næring og styrker elasticiteten. Den hjælper med at definere ansigtskonturer og giver en glattere hud. Da det er en rig creme giver den god beskyttelse til huden om vinteren, hvor huden godt kan udtørre. Du vil opleve huden bliver mere klar, lys og frisk at se på.

Comfort Zone, Sublime Skin Intensive Serum, 10 ml. er den helt nye SUPERHELT! Du får her en naturlig filler løsning i form af en serum. Rynker og linjer fyldes ud indefra og bliver mindre. Denne serum udglatter, opstrammer og beskytter din hud. Den har en filler effekt på huden og fylder huden ud indefra, så linjer og rynkers dybde synligt mindskes.  

Comfort Zone, Sublime Skin, Eye Cream, 15 ml. er en rig og opstrammende øjencreme der arbejder effektivt med at reducere linjer og rynker i den sarte hud omkring øjnene. Huden bliver mere fast og glat, mens den hjælper med poser under øjnene. Den er lækker cremet og trænger hurtigt ind i huden.

Comfort Zone, Renight Maske er en nærende vitamin maske der giver din hud hårdt tiltrængte antioxidanter. Den beroliger samtidig din hud og har en eksklusiv kombination af ingredienser, som nærende olier, antioxidanter og hyalurosyre. 

Comfort Zone, Renight Maske, 15 ml. indeholder også økologiske Goji-bærolie, beta-caroten og E-vitamin der tilføjer masser anti-ageing til huden også. Macadamianødolie hjælper din hud med at suge mere og giver huden en vigtig beskyttende, blødgørende og nærende virkning.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare