Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Sun Soul Body Cream SPF50, 150 ml. - Hudpleje, Solcreme, Solfaktor

275,00 kr.
247,50 kr.
Varenummer: 7147
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sun Soul serien er til dig der

Sun Soul Body Cream SPF50 er en meget vandafvisende og parfumefri solcreme, der giver høj beskyttelse til både ansigt og krop. Huden holdes blød og fugtet, samtidig med at den får langvarig beskyttelse selv om der er kontakt med vand. Dette kan lade sig gøre takket være brugen af udvalgte filtre, der er kombineret til at sikre en optimal beskyttelse med den lavest mulige koncentration.

Sun Soul Body Cream SPF50 er den nyeste generation af solfaktor formuleringer der er designet til at passe på havets økosystem på grund af udvalgte solfiltre, som sikrer høj beskyttelse med den lavest mulige koncentration. Og derfor kan denne med fordel bruges af dig der elsker vandsport eller har en sart og sensitiv hud.

Sun Soul Body Cream SPF50 er nem at fordele på huden og absorberes hurtigt, så du undgår fedtet og klistret hud. Den hjælper med at forebygge pigmentforandringer og ældning af huden forårsaget af solens stråler. Den er rig på Omega 6 og Omega 9 der hjælper med at bevare hudens fugt og tilfører samtidig næring til huden.


Du finder nøgleingredienser som:

Fotostabile filtre, som er beskyttende solfiltre uden nanoteknologier

Biometrisk Peptider, som beskytter og reparerer hudens DNA

Abyssinsk planteolie, der nærer huden og bevarer fugten i huden. 


69,2% ingredienser af naturlig oprindelse.

65,4% biologisk nedbrydelige råmaterialer inklusive vand

90% af ingredienserne er klassificerede som værende ikke skadelige for havets økosystem.

Anbefales til alle hudtyper, hver dag året rundt.

Vegansk og glutenfri.

Sun Soul Body Cream fordeles på kroppen ca. 20-30 minutter inden du går ud i solen. Den skal anvendes hver anden time, hvis du solbader og særligt hvis du har svedt meget eller har været i vandet.

Comfort Zone, Sun Soul serien har et bredt udvalg af aktive og beskyttende solprodukter. Serien er lavet med henblik på at give beskyttelse mod solens stråler og de skader disse forårsager. Ved at bruge solcreme mindsker du risikoen for solskoldning og forebygger de celleskader der kan ske i huden. Comfort Zone, Sun Soul serien består af produkter der forbereder din hud til solbadning, de plejer og reparerer efter eksponering og forlænger din nye flotte gyldne kulør. 

Comfort Zone, Sun Soul serien har fokus på huden og giver UVA/UVB beskyttelse med kstra lysstabile solfiltre. Den indeholder også de eksklusive DNA-DEFENSE PEPTIDER som giver antiageing. Samtidig er der fokus på havet, da op til 98% ingredienser er sikre for vandmiljøer, som koraler.

Serien er formuleret uden silicone, animalske udtræk, mineralsk olie, kunstige farvestoffer, PEG, EDTA/acrylater og er derfor særdeles velegnet til veganere.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med