Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Sun Soul Duo Kit SPF50

285,00 kr.
256,50 kr.
Varenummer: 7120
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Sun Soul serien er til dig der

Rejsekit eller til en tur på stranden. Du får 2 bestsellers fra Sun Soul serien i dette kit.

Du får:

Sun Soul Body Cream SPF50 er en meget vandafvisende og parfumefri solcreme, der giver høj beskyttelse til både ansigt og krop. Huden holdes blød og fugtet, samtidig med at den får langvarig beskyttelse selv om der er kontakt med vand. Dette kan lade sig gøre takket være brugen af udvalgte filtre, der er kombineret til at sikre en optimal beskyttelse med den lavest mulige koncentration.

Sun Soul Aftersun Face & Body Cream er en blød og velduftende aftersun creme, som virker let og forfriskende på huden. Den hjælper aktivt huden med at blive revitaliseret og repareret. Du finder alderbekæmpende, blødgørende og lindrende ingredienser i og den er særdeles god til at genoprette hudens fugtbalance og berolige rød hud.

Anbefales til alle hudtyper, hver dag året rundt.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Sun Soul serien har et bredt udvalg af aktive og beskyttende solprodukter. Serien er lavet med henblik på at give beskyttelse mod solens stråler og de skader disse forårsager. Ved at bruge solcreme mindsker du risikoen for solskoldning og forebygger de celleskader der kan ske i huden. Comfort Zone, Sun Soul serien består af produkter der forbereder din hud til solbadning, de plejer og reparerer efter eksponering og forlænger din nye flotte gyldne kulør. 

Comfort Zone, Sun Soul serien har fokus på huden og giver UVA/UVB beskyttelse med kstra lysstabile solfiltre. Den indeholder også de eksklusive DNA-DEFENSE PEPTIDER som giver antiageing. Samtidig er der fokus på havet, da op til 98% ingredienser er sikre for vandmiljøer, som koraler.

Serien er formuleret uden silicone, animalske udtræk, mineralsk olie, kunstige farvestoffer, PEG, EDTA/acrylater og er derfor særdeles velegnet til veganere.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare