Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Sun Soul Face Cream SPF30, 60 ml. - Hudpleje, Solcreme, Solfaktor

215,00 kr.
193,50 kr.
Varenummer: 7142
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Sun Soul serien er til dig der

Sun Soul Face Cream SPF30 beskytter din hud mod solens stråler, mens den forebygger ældning af huden. Du får en vandafvisende solcreme til ansigtet, som giver en meget høj beskyttelse, mens formelen er lavet til at være hurtig absorberende og ikke fedtende på huden. Den er vandafvisende op til 40 minutter.

Sun Soul Face Cream SPF30 har øko designede duftkomponenter af vitale frugtagtige noter af solbær og citron. Den og forhindrer fugttab i huden, fotoældning og miljø stress der er forårsaget af solens stråler. 

Sun Soul Face Cream SPF30 er den nyeste generation af solfaktor formuleringer der er designet til at passe på havets økosystem på grund af udvalgte solfiltre, som sikrer høj beskyttelse med den lavest mulige koncentration.

Du finder nøgleingredienser som:

Fotostabile filtre, som er beskyttende solfiltre uden nanoteknologier

Biometrisk Peptider, som beskytter og reparerer hudens DNA

Acerola Ekstrakt, der virker som en beskyttende antioxidant. 


78,3% ingredienser af naturlig oprindelse. 

79,8% biologisk nedbrydelige råmaterialer inklusive vand

90% af ingredienserne er klassificerede som værende ikke skadelige for havets økosystem.

Anbefales til alle hudtyper, hver dag året rundt.

Vegansk og glutenfri.

Comfort Zone, Sun Soul Face Cream fordeles på ansigt, hals og decolté ca. 20-30 minutter inden du går ud i solen. Den skal anvendes hver anden time, hvis du solbader og særligt hvis du har svedt meget eller har været i vandet.

Comfort Zone, Sun Soul serien har et bredt udvalg af aktive og beskyttende solprodukter. Serien er lavet med henblik på at give beskyttelse mod solens stråler og de skader disse forårsager. Ved at bruge solcreme mindsker du risikoen for solskoldning og forebygger de celleskader der kan ske i huden. Comfort Zone, Sun Soul serien består af produkter der forbereder din hud til solbadning, de plejer og reparerer efter eksponering og forlænger din nye flotte gyldne kulør. 

Comfort Zone, Sun Soul serien har fokus på huden og giver UVA/UVB beskyttelse med kstra lysstabile solfiltre. Den indeholder også de eksklusive DNA-DEFENSE PEPTIDER som giver antiageing. Samtidig er der fokus på havet, da op til 98% ingredienser er sikre for vandmiljøer, som koraler.

Serien er formuleret uden silicone, animalske udtræk, mineralsk olie, kunstige farvestoffer, PEG, EDTA/acrylater og er derfor særdeles velegnet til veganere.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med