Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Tranquillity Fragrance Body Mist, 50 ml. Limited Edition

189,00 kr.
170,10 kr.
Varenummer: 7072
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Tranquillity serien er til dig der

Tranquillity Fragrance Body Mist er en parfume mist i limited edition fra Tranquillity serien. Den er nem at påføre med blot et pift. Den har den samme fantastiske duft, som resten af serien. Tranquillity Fragrance Body Mist indeholder blandt andet Amarenth Planteolie og essentielle olier som forkæler dine sanser og hjælper med at roen vil falde over dig. Aromaerne i denne Body Mist beroliger, reducerer stress og spændinger og så genopretter den balancen i både krop og sind.

Tranquillity Fragrance Body Mist kan du anvende som parfume. Formlen er fri for silikoner.

Vegansk og glutenfri.

Tranquillity serien er et beroligende og holistisk pleje program til kroppen der kommer fra Comfort Zone. Firmaet bag Comfort Zone ligger i Italien og har deres egen oase, hvor de yder meget for at være miljø bevidste. Tranquillity serien er sammensat af raffinerede essentielle olier der er specielt udvalgt på grund af deres anti-strees egenskaber. Du får en unik og eksklusiv duftblanding der giver dig en oplevelse af velvære i krop og sjæl. Essentielle olier bruges fra blandt andet rosentræ, cedertræ, rosa palme, appelsen, rose og vanilje.

Tranquillity serien's aromatiske noter går igen i alle serien produkter. Du kan ikke andet end at føle velvære og ro, når du bader i denne fantastiske duft.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med