Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Comfort Zone, Young Skin Kit

429,00 kr.
386,10 kr.
Måske du også kan bruge denne
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

I dette skønne kit fra Comfort Zone i linjen Hydramemory får du 3 super lækre produkter, som forkæler din hud. Huden næres, fugtes og så arbejdes der på anti-ageing. Produkterne ankommer i en super smuk håndtegnet æske, som du kan anvende til mange andre ting bagefter.

Sættet består af:

Comfort Zone, Essential, Face Wash, 75 ml. er en let skummende rense creme. Den er dybderensende og opløser effektivt makeup, overflødig hudtalg, solfiltre og forurening fra huden. Hudens PH balance holdes og den genvinder sin naturlige udstråling. Når du anvender den kommer den ud som en creme og når den blandes med vand bliver den til en blød skum der effektivt renser din hud. Den holder hudens fugt niveau højt uden huden føles fedtet. Din hud vil føles dejlig ren og frisk.

Comfort Zone, Hydramemory, Light Sorbet Cream, 30 ml. er en let gel creme, som fugter din hud. Den har en let konsistens og absorberes hurtigt af huden, så den ikke føles fedtet. Din hud vil føles silkeblød, velfugtet og opfrisket længe. Denne creme er til både morgen og aften brug og så er det en creme der er fantastisk i foråret og om sommeren, hvor huden ikke behøver så meget næring.

Comfort Zone, Hydramemory, Hydra Plump Mask, 30 ml. er en intens booster i maskeform. Den giver masser af fugt og fylder huden ud, så linjer og rynker mindskes. Din hud bliver mere glat og får en flot udstråling. Brug masken når din hud føles lidt kedelig i teinten og trænger til fugt, så vil du se flotte resultater.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare