Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Darphin, Azahar Cleansing Miccelar Water, 200 ml. - Hudpleje, Ansigtsrens, Sensitiv / Rosacea hud, Velegnet til sarte øjne

185,00 kr.
148,00 kr.
Varenummer: 6005
Fuldend dit look med disse to
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Darphin plejerutiner
Darphin

Darphin, Azahar Cleansing Miccelar Water er din bedste ven på travle morgener. Med denne Micellar Water får du blidt fjernet din makeup og urenheder. Den er særdeles god til sart og sensitiv hud eller hvis du har Rosacea. Huden blødgøres, opfriskes og beroliges. Darphin, Azahar Cleansing Miccelar Water indeholder ingredienser, som aromatisk vand af appelsinblomst, neroli og naturlig bisabolol. Disse ingredienser hjælper blandt andet huden med at blive renset og fugtet i dybden. Den virker antibakteriel og modvirker inflammation i huden.

Darphin, Azahar Cleansing Miccelar Water er velegnet til folk med sarte øjne og kontaktlinse brugere. Den er testet af dermatologer og øjenlæger og så er den uden syntetisk duftstof.

94% af ingredienserne er fra naturlig oprindelse.

Anvendes af alle hudtyper, som har brug for et hurtigt og nemt morgen step. Især god til sart og sensitiv hud og hvis du har rosacea.

Darphin, Azahar Cleansing Miccelar Water anvendes morgen og aften på tør hud. Kom Micellar Water på en vatrondel og før den let hen over huden. Gentag indtil vattet er rent. Herefter anvender du din Toner, serum, olie og creme. Den kan med fordel bruges som rens nr. 2 efter fx. Aromatic Cleansing Balm

Water\Aqua\Eau, Pentylene Glycol, Polysorbate 20, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Oil, Bisabolol, Disodium Edta, Polyaminopropyl Biguanide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate

Darphin har gode og effektive renseprodukter, som er delt op i 2 faser. Produkterne er milde og skånsomme mod huden og fjerner effektivt makeup, solfilter og snavs fra porerne og hudens overflade. Darphin har både et udvalg i rensemælk, vaskegel og tonere, som hjælper din hud med at blive frisk og flot.

Har din hud en tendens til at være sart eller tør er det en god ide at gå efter en rensemælk, da denne er mere plejende end en vaskegele.

Fase 1. Du skal her vælge en af de lækre og mildt duftende renseprodukter, som blidt og effektivt renser huden for både snavs, makeup og urenheder. Den tilfredsstiller din huds unikke behov. Det er en god ide at dobbeltrense huden. Dette er med til at styrke huden ekstra meget.

Fase 2. Afslut altid din rense rutine med at bruge en toner. Den tilfører din hud fugt, giver ro og regulerer huden PH-værdi. Toneren hjælper også hudens evne med at optage de efterfølgende virkestoffer fra, olie og creme.

Darphin stammer fra Paris, hvor Pierre Darphin i 1958 åbnede et eksklusivt skønhedsinstitut. Produkterne er baseret på unikke og luksuriøse aromatiske og plantebaserede formler. Der udvikles og forskes fortsat i fremstillingen af højaktive, resultatskabende, forkælende, plejende formler og patenterede komplekser, som er teknologisk banebrydende. Disse kombineres med de allerfineste og reneste essentielle planteolier og ekstrakter. Her er det kun det bedste der slipper igennem nåleøjet.

Dette er med til at gøre Darphin helt unikt.

Der er flere forskellige linjer ved Darphin og man kan mikse med produkterne, så de passer præcis til din hudtype.

Se de forskellige linjer her:

Rens i 2 faser - Alle hudtyper

Peeling - I 3 styrker

Hydraskin - Fugter huden

Intral - Beroliger den sensitive hud

Lumiére - Til hud der ser træt ud og trist ud

Ideal Resource - Anti-ageing og glød

Exquisâge - Giber fylde, glød og boost

Predermine - Reducerer linjer og rynker

Stimulskin Plus - Ultimativ anti-age

Essential Elixir natpleje - Booster cellefornyelsen

Øjenserum - Plejer dine øjenomgivelser i dybden

Øjencreme - Beskytter og plejer

Melaperfect - Bekæmper pigmentforandringer

Kur og masker - Kurbehandling skræddersyet til dithudproblem

Hånd og kropspleje - Rens, scrub, fugtpleje og næring

SPF beskyttelse - Beskyt din hud året rundt

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med