Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Darphin, Chamomille Essential Elixir, 15 ml. - Hudpleje, Aromatisk olie, Lindre huden, Beroliger

425,00 kr.
340,00 kr.
Varenummer: 6037
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Essential Elixir

Chamomille Essential Elixir er en aromatisk olie, som hjælper med at berolige og lindre huden, som nemt bliver irriteret og rød. Den beskytter din hud når det er meget koldt ude, hvis du bruger den under din dagscreme. Få minsket rødmen og karsprængninger, samtidig med du får en blød og fugtet hud. Resultatet bliver en hud, som er i bedre balance. 

Chamomille Essential Elixir indeholder ingredienser, som Bisabolol, jojobaolie, Solsikkeolie, Sesemolie, Mandelolie, E-vitamin. Af Essentielle olier finder du Lavendel, Bergamotte, Myrrh, Salvie, Kamille og Sandeltræ. Disse ingredienser hjælper med at balancere fugtniveauet, berolige og beskytte. De er anti inflammatoriske og bakteriekontrollerende. Omega 6 fedtsyrer og masser af umættede fedtsyrer, som beskytter huden.

Chamomille Essential Elixir er god til sart, sensibel, sensitiv, reaktiv, couperose tendens til rødmen og irritation.

Nyd den aromatiske virkning under påføring, så sindet også forkæles.

100% ingredienser af naturlig oprindelse.

Chamomille Essential Elixir påføres under i dags- eller natcreme efter huden er renset og tonet. Påfør 3-5 dråber i ansigtet og på halsen

HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA)SEED OIL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEETALMOND) OIL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA (LAVENDER) OIL, CITRUS AURANTIUM BERGAMIA(BERGAMOT) FRUIT OIL, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL, SANTALUM ALBUM (SANDALWOOD) OIL, BISABOLOL, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, COUMARIN

Du finder her et lækkert udvalg af 100% naturlige og økologiske essentielle olier. Olierne er aktive og rene og så er de opbygget som en naturlig plantebaseret dry oil, hvilket gør dem hurtigt absorberende, så du ikke føler din hud bliver fedtet og tung.

Cellefornyelsen øges op til 8 gange om natten mellem kl. 02 og 04 i forhold til midt på dagen. Essential Elixir afgifter og balancerer huden om natten, så der opnås yderligere cellefornyelse og et flottere resultat.

Elixiren er bestående af essentielle olier og de trænger hurtigt ind i huden og efterlader den fløjlsblød, smidig og du får en fantastisk glød. Brug den under din creme inden sengetid.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med