Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Darphin, Hydraskin Holiday Set - Hudpleje, Sæt, Prøv det

625,00 kr.
312,50 kr.
Fuldend dit look med denne
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Hydraskin

Dette super fine Holiday Kit fra Darphin er til den tørstige hud, som trænger til at fugtboost eller mere glød. Den leveres i en smuk gaveæske, som kan anvendes til mange andre ting efterfølgende.

Sættet indeholder 2 fullsize produkter. 

Hydraskin Light, 50 ml. er en frisk og let dagscreme i gel konsistens. Den tilfører store mængder af fugt til huden og den efterlades både smidig og får en naturlig glød. Den fungerer optimalt, som en sommer creme og du kan med fordel bruge den, som natcreme efter en dag i solen. Cremen hjælper med at udglatte huden og så styrker den hudens funktioner, så den opbygger en modstandsdygtighed og bliver bedre til at holde på fugten.

Darphin, Hydraskin Eye Gel-Cream, 15 ml. hjælper dig med at holde et friskt udseende hele dagen. Denne forfriskende og fjerlette øjen gele, hjælper med at fugte huden omkring øjnene og så hjælper den med at mindske hævelser og mørke rander. Den mindsker synligt tegn på træthed, øger elasticiteten og gennemfugter huden. 

Få en forfrisket, optimal fugtet tilstand der føles blød, smidig og med en fornyet udstråling.

Darphin's serie Hydraskin er ideel til alle hudtyper der viser mangel på fugt. Selve formlerne i Hydraskin "slukker tørsten" og afhjælper huden med at føles dehydreret hele dagen. Den sørger for fugt og din hud vil fremstå med en flot glød og genopfyldte vitale fugtreserver.

Serien passer til alle hudtyper, ideel til yngre, kombineret hud, samt til herrerne.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare