Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Darphin, Intral Daily Micellar Toner, 200 ml. - Hudpleje, Toner, Tonic, Conditioner

289,00 kr.
260,10 kr.
Varenummer: 6002
Kommer snart igen
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Darphin plejerutiner
Darphin

Darphin, Intral Daily Micellar Toner er en alt i en rens, som fjerner både makeup, renser huden og toner den. Den tilfører samtidig masser af fugt, så huden beroliges og bliver gennemfugtet. Huden efterlades dejlig frisk og med en strålende glød. Intral serien passer til alle hudtyper, men er især udviklet og testet på sensitiv hud.

Darphin, Intral Daily Micellar Toner indeholder blandt andet det ikoniske CALM COMPLEX, som er en kombination af pæon, hvidtjørn, kamille, panthenol og polysaccharider og så er den yderligere forstærket med hyaluronsyre. Micelle Technology fungerer som en magnet, ved at omslutte og løfte makeup, olie, snavs og urenheder fra hudens uden at fjerne naturlige lipider.

92% af ingredienserne er fra naturlig oprindelse.

Anvendes af alle hudtyper, samt sart, sensitiv, reaktiv og rosacea hud.

Darphin, Intral Daily Micellar Toner anvendes morgen og aften ved at fordele den på vatrondeller og stryge let over øjne, ansigt og hals for at tone og opfriske. Om aftenen er det en god ide at anvende Intral Mousse først. 

WATER\AQUA\EAU, GLYCERETH-26, BUTYLENE GLYCOL, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, MORINDA CITRIFOLIA FRUIT JUICE, CENTAURIUM ERYTHRAEA (CENTAURY) EXTRACT, PAEONIA SUFFRUTICOSA (PEONY) ROOT EXTRACT, CRATAEGUS MONOGYNA FLOWER EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) EXTRACT, PANTHENOL, ALTEROMONAS FERMENT EXTRACT, LACTOBACILLUS FERMENT, SACCHAROMYCES LYSATE EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, GLYCERIN, TREHALOSE, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLYL GLYCOL, PPG-26-BUTETH-26, POLYGLYCERYL-4 CAPRATE, PPG-6-DECYLTETRADECETH-30, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCE (PARFUM), BHT, DISODIUM EDTA, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL >ILN50331>.

Darphin har gode og effektive renseprodukter, som er delt op i 2 faser. Produkterne er milde og skånsomme mod huden og fjerner effektivt makeup, solfilter og snavs fra porerne og hudens overflade. Darphin har både et udvalg i rensemælk, vaskegel og tonere, som hjælper din hud med at blive frisk og flot.

Har din hud en tendens til at være sart eller tør er det en god ide at gå efter en rensemælk, da denne er mere plejende end en vaskegele.

Fase 1. Du skal her vælge en af de lækre og mildt duftende renseprodukter, som blidt og effektivt renser huden for både snavs, makeup og urenheder. Den tilfredsstiller din huds unikke behov. Det er en god ide at dobbeltrense huden. Dette er med til at styrke huden ekstra meget.

Fase 2. Afslut altid din rense rutine med at bruge en toner. Den tilfører din hud fugt, giver ro og regulerer huden PH-værdi. Toneren hjælper også hudens evne med at optage de efterfølgende virkestoffer fra, olie og creme.

Darphin stammer fra Paris, hvor Pierre Darphin i 1958 åbnede et eksklusivt skønhedsinstitut. Produkterne er baseret på unikke og luksuriøse aromatiske og plantebaserede formler. Der udvikles og forskes fortsat i fremstillingen af højaktive, resultatskabende, forkælende, plejende formler og patenterede komplekser, som er teknologisk banebrydende. Disse kombineres med de allerfineste og reneste essentielle planteolier og ekstrakter. Her er det kun det bedste der slipper igennem nåleøjet.

Dette er med til at gøre Darphin helt unikt.

Der er flere forskellige linjer ved Darphin og man kan mikse med produkterne, så de passer præcis til din hudtype.

Se de forskellige linjer her:

Rens i 2 faser - Alle hudtyper

Peeling - I 3 styrker

Hydraskin - Fugter huden

Intral - Beroliger den sensitive hud

Lumiére - Til hud der ser træt ud og trist ud

Ideal Resource - Anti-ageing og glød

Exquisâge - Giber fylde, glød og boost

Predermine - Reducerer linjer og rynker

Stimulskin Plus - Ultimativ anti-age

Essential Elixir natpleje - Booster cellefornyelsen

Øjenserum - Plejer dine øjenomgivelser i dybden

Øjencreme - Beskytter og plejer

Melaperfect - Bekæmper pigmentforandringer

Kur og masker - Kurbehandling skræddersyet til dithudproblem

Hånd og kropspleje - Rens, scrub, fugtpleje og næring

SPF beskyttelse - Beskyt din hud året rundt

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med