Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Darphin, Intral Mousse Cleanser, 125 ml. - Hudpleje, Ansigtsrens, Bestseller

269,00 kr.
242,10 kr.
Varenummer: 6007
Fuldend dit look med disse to
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Darphin plejerutiner
Darphin

Darphin, Intral Mousse Cleanser er en af de mest populære ansigtsrens fra Darphin. Det er en mousse med en blød flødeskumskonsistens, som er specielt designet til den sarte og kombinerede hudtype. Den fjerner blidt makeup, forurening og urenheder uden at irritere huden. Huden beroliges, blødgøres og opfriskes, så du har en dejlig fornemmelse.

Darphin, Intral Mousse Cleanser indeholder ingredienser, som havtorn, kamille, algeekstrakt og kokosolie. Disse ingredienser hjælper huden med at blive styrket, smidigere, lindret og beroliget. Den indeholder også milde sulfatfri tensider, som renser huden uden at forstyrre hudens naturlige syrekappe. Sidst men ikke mindst har en en dejlig varm duft af vanilje.

89% af ingredienserne er fra naturlig oprindelse.

Anvendes af sart, kombineret og sensitiv hud og hvis du har rosacea.

Darphin, Intral Mousse Cleanser anvendes morgen og aften på fugtig hud. Masser rundt i ansigt, på hals og decolté i cirkelbevægelser. Skylles af med lunken vand. Gentag gerne for at opnå det bedste resultat. Når huden er tør påfører du din toner, serum og creme.

Water\aqua\eau, Glycerin, Sodium methyl cocoyl taurate, sodium Lauryl sulfoacetate, butylene glycol, sucrose, lauramidopropyl betaine, gentiana Lutea (gentian) root extract, crataegus monogina flower extract, chamomilla recutita (matricaria) extract, algae extract, salicylic acid, caffeine, caprylyl glycol, sodium hyaluronate, sodium coco pg-dimonium chloride phosphate, peg/ppg- 18/18 dimethicone, fragrance (parfum), sodium chloride, capryloyl glycine, sodium hydroxide, citric acid, disodium edta, Phenoxyethanol

Darphin har gode og effektive renseprodukter, som er delt op i 2 faser. Produkterne er milde og skånsomme mod huden og fjerner effektivt makeup, solfilter og snavs fra porerne og hudens overflade. Darphin har både et udvalg i rensemælk, vaskegel og tonere, som hjælper din hud med at blive frisk og flot.

Har din hud en tendens til at være sart eller tør er det en god ide at gå efter en rensemælk, da denne er mere plejende end en vaskegele.

Fase 1. Du skal her vælge en af de lækre og mildt duftende renseprodukter, som blidt og effektivt renser huden for både snavs, makeup og urenheder. Den tilfredsstiller din huds unikke behov. Det er en god ide at dobbeltrense huden. Dette er med til at styrke huden ekstra meget.

Fase 2. Afslut altid din rense rutine med at bruge en toner. Den tilfører din hud fugt, giver ro og regulerer huden PH-værdi. Toneren hjælper også hudens evne med at optage de efterfølgende virkestoffer fra, olie og creme.

Darphin stammer fra Paris, hvor Pierre Darphin i 1958 åbnede et eksklusivt skønhedsinstitut. Produkterne er baseret på unikke og luksuriøse aromatiske og plantebaserede formler. Der udvikles og forskes fortsat i fremstillingen af højaktive, resultatskabende, forkælende, plejende formler og patenterede komplekser, som er teknologisk banebrydende. Disse kombineres med de allerfineste og reneste essentielle planteolier og ekstrakter. Her er det kun det bedste der slipper igennem nåleøjet.

Dette er med til at gøre Darphin helt unikt.

Der er flere forskellige linjer ved Darphin og man kan mikse med produkterne, så de passer præcis til din hudtype.

Se de forskellige linjer her:

Rens i 2 faser - Alle hudtyper

Peeling - I 3 styrker

Hydraskin - Fugter huden

Intral - Beroliger den sensitive hud

Lumiére - Til hud der ser træt ud og trist ud

Ideal Resource - Anti-ageing og glød

Exquisâge - Giber fylde, glød og boost

Predermine - Reducerer linjer og rynker

Stimulskin Plus - Ultimativ anti-age

Essential Elixir natpleje - Booster cellefornyelsen

Øjenserum - Plejer dine øjenomgivelser i dybden

Øjencreme - Beskytter og plejer

Melaperfect - Bekæmper pigmentforandringer

Kur og masker - Kurbehandling skræddersyet til dithudproblem

Hånd og kropspleje - Rens, scrub, fugtpleje og næring

SPF beskyttelse - Beskyt din hud året rundt

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med