Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Darphin, Intral Soothing Dream Set - Hudpleje, Sæt, Prøv det

749,00 kr.
599,20 kr.
Fuldend dit look med denne
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Dette fine kit passer til dig med en hud der er sensitiv og reaktiv eller, som blot har brug for ro. Det leveres i en fin æske, som efterfølgende kan anvendes til mange andre ting.


Sættet indeholder:

Darphin, Intral Daily Rescue Serum, 30 ml. er det første produkt Pierre Darphin skabte. Sidenhen er det blevet til en klar bestseller, som passer til den sensitive hud forårsaget af udefrakommende stress, som skærmstråling, forkert kost, for lidt søvn eller forurening. Denne serum genopbygger svækket hud med tørre pletter og karsprængninger. Den giver en øjeblikkelig reducering i rødmen og virker samtidig beskyttende, lindrende og blødgørende.

Intral Daily Micellar Toner, 25 ml. renser, fjerner makeup og tilfører samtidig beroligende fugt, så huden bliver beroliget og gennemfugtet. Den efterlader huden frisk, tonet, renset og øjeblikkeligt mere fugtet med en strålende glød.

Darphin, Intral Soothing Cream, 5 ml. er en mild creme, som er special designet til den intolerante hud, der skal beskyttes, skånes, fugtes og beroliges. Du skal bruge denne creme hvis din hud reagerer på det mindste. Måske den føles varm og kløende. Med denne Soothing Cream vil huden blive lindret og få hjælp til at få barrieren genopbygget.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare