Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Darphin, Predermine Wrinkle Corrective Eye Cream, 15 ml. - Hudpleje, Øjencreme, Øjenserum

469,00 kr.
422,10 kr.
Varenummer: 6068
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Predermine

Darphin, Predermine Wrinkle Corrective Eye Cream er en silkeblød øjencreme, som arbejder med at udglatte linjer og rynker omkring øjenene. Området fugtes, næres og bliver smidig, mens den får et mere ungdommeligt udseende. Denne øjencreme er velegent til den modne hud med linjer og rynker og så går den især godt til den fedttørre og sarte hud.

Darphin, Predermine Wrinkle Corrective Eye Cream indeholder blandt andet

  • Acetyl Hexapeptide-8 - Er en kraftfuld peptid, der er kendt for sine rynkeudglattende egenskaber ved at øge hudens naturlige kollagenproduktion.
  • Acetyl Glucosamin - Er en hudfornyende antioxidant, der hjælper den naturlige celleeksfolieringsproces, så hudens struktur bliver blødere og glattere.
  • Magnolia og Siegesbeckia/St. Paulsurt - Er to potente botaniske ingredienser, som hjælper med at udjævne linjer, rynker og ”kragetæer” og så hjælper den med at vedligeholde hudens naturlige kollagen.

Darphin, Predermine Wrinkle Corrective Eye Cream påføres på nyrenset hud morgen og aften. Påfør den blidt med fingrene rundt om øjenene.

Predermine serien er en kraftfuld opstrammende løsning på aldersrelateret ældning, som mimiske linjer, tørhed og rynker. Alle hudtyper kan anvende serien og huden vil blive blød og smidig, mens der genskabes et glat og fast udseende. Disse produkter reparerer synlige linjer og forebygger ældning.

Test resultater viser:

Synlige rynker mindskes med 31%

Hudens fasthed øges med 27%

Testen er udført på 18 kvinder, der har påført serummet om morgenen.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare