Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Darphin, Rose Essential Elixir, 15 ml. - Hudpleje, Aromatisk olie, Lindre huden, Beroliger

425,00 kr.
297,50 kr.
Varenummer: 6045
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Essential Elixir

Rose Essential Elixir er en olie der lindrer, blødgør, udglatter og beskytter huden mod frie radikaler. Forebygger dehydrering og styrker. Det er den esssentielle olie alle kan bruge, den der er god at starte med! Fantastisk til dehydreret, der skal stimuleres og bevares.

Rose Essential Elixir indeholder ingredienser, som Rose, Lavendel, Geranium, Laurbærbladolie, Salicorniaekstrakt, Solsikkeolie, Sesamolie, Mandelolie, Jojobaolie, Kæmpenatlysolie og E-vitamin. Disse ingredienser hjælper din hud med at reducere overskydende talg og genopretter hudens balance mellem fedtet og tør. De blødgør, fugter og nærer huden på en sund måde. Hjælper med at beskytte hudens barriere, mens den repareres

Rose Essential Elixir kan anvendes af alle hudtyper og er en god "begynder" olie.

Nyd den aromatiske virkning under påføring, så sindet også forkæles.

100% ingredienser af naturlig oprindelse.

Rose Essential Elixir påføres under natcreme efter huden er renset og tonet. Påfør 3-5 dråber i ansigtet og på halsen

SESAMUMINDICUM(SESAME)SEEDOIL, HELIANTHUSANNUUS(SUNFLOWER)SEEDOIL, MACADAMIATERNIFOLIASEEDOIL, LIMNANTHESALBA(MEADOWFOAM)SEEDOIL, PRUNUSAMYGDALUSDULCIS(SWEETALMOND)OIL, JOJOBAALCOHOL, ISOPROPYLJOJOBATE, JOJOBAESTERS, OENOTHERABIENNIS(EVENINGPRIMROSE)OIL, ROSARUBIGINOSA(ROSEHIP)SEEDOIL, ROSADAMASCENA(ROSE)FLOWEROIL, ROSADAMASCENAFLOWERWAX, CAPRYLIC/CAPRICTRIGLYCERIDE, ROSACENTIFOLIAFLOWERWAX, DAUCUSCAROTASATIVA(CARROT)ROOTEXTRACT, ROSMARINUSOFFICINALIS(ROSEMARY)LEAFEXTRACT, CITRUSAURANTIUMAMARA(BITTERORANGE)FLOWEROIL, POGOSTEMONCABLIN(PATCHOULI)OIL, FERULAGALBANIFLUA(GALBANUM)RESINOIL, CYMBOPOGONNARDUS(CITRONELLA)OIL, DIPTERYXODORATASEEDEXTRACT, VACCINIUMMYRTILLUSSEEDOIL, ZEAMAYS(CORN)OIL, HYDROGENATEDVEGETABLEOIL, CANANGAODORATAFLOWEROIL, PELARGONIUMGRAVEOLENS(GERANIUM)FLOWEROIL, ROSADAMASCENAEXTRACT, SALICORNIAHERBACEAEXTRACT, TOCOPHEROL, LAVANDULASTOECHASEXTRACT, HIBISCUSABELMOSCHUSEXTRACT, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL, CITRONELLOL, BENZYLBENZOATE, LINALOOL, FARNESOL, ILN45163.

Du finder her et lækkert udvalg af 100% naturlige og økologiske essentielle olier. Olierne er aktive og rene og så er de opbygget som en naturlig plantebaseret dry oil, hvilket gør dem hurtigt absorberende, så du ikke føler din hud bliver fedtet og tung.

Cellefornyelsen øges op til 8 gange om natten mellem kl. 02 og 04 i forhold til midt på dagen. Essential Elixir afgifter og balancerer huden om natten, så der opnås yderligere cellefornyelse og et flottere resultat.

Elixiren er bestående af essentielle olier og de trænger hurtigt ind i huden og efterlader den fløjlsblød, smidig og du får en fantastisk glød. Brug den under din creme inden sengetid.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare