Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Darphin, Skin Mat Purifying Foam Gel, 125 ml. - Hudpleje, Ansigtsrens, Fedtet og uren hud

169,00 kr.
135,20 kr.
Varenummer: 6000
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Ingredienser
Anvendelse
Darphin plejerutiner
Darphin

Darphin, Skin Mat Purifying Foam Gel er en vaskegel der passer til den fedtede og kombinerede hud. Det er en mild vandbaseret vaskegel, som skånsomt og effektivt fjerner urenheder og makeup. Den indeholder ikke olie, men er vandbaseret. Den beroliger huden og forebygger huden fedter i løbet af dagen og får udbrud.

Darphin, Skin Mat Purifying Foam Gel indeholder blandt andet Phlorogine®: Algeekstrakt, som virker talg regulerende og hjælper med at reducere tilstopninger ved hårsækkende. Obaku, som er Japansk korktræ, som  virker antibakteriel, reducerer inflammation og giver den grønne farve. Lakrids som er både antiinflammatorisk og beroligende. Sidst men ikke mindst indeholder den kobber, som beroliger huden.

Darphin, Skin Mat Purifying Foam Gel er en skummende og blød rensegele, som renser din hud i dybden. Den virker beroligende, talg regulerende og opfriskende. Den har en krystalklar tekstur, som bliver til en let skum og så har den en frisk duft. Hudens naturlige barriere bevares og så neutraliserer den vandets udtørrende effekt.

86% af ingredienserne er fra naturlig oprindelse.

Anvendes ved fedtet, kombineret, uren, tilstoppet og acne hud.

Water\Aqua\Eau, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Lauramidopropyl Betaine, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Phellodendron Amurense Bark Extract, Laminaria Saccharina Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Butylene Glycol, Copper Pca, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Chloride, Citric Acid, Bht, Fragrance (Parfum), Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Benzyl Salicylate, Disodium Edta, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol

Darphin, Skin Mat Purifying Foam Gel anvendes på en fugtig hud, skummes op og masseres rundt på huden. Skyl med lunken vand og gentag gerne 1 gang til. Herefter anvender du din Toner, serum, olie og creme.

Darphin har gode og effektive renseprodukter, som er delt op i 2 faser. Produkterne er milde og skånsomme mod huden og fjerner effektivt makeup, solfilter og snavs fra porerne og hudens overflade. Darphin har både et udvalg i rensemælk, vaskegel og tonere, som hjælper din hud med at blive frisk og flot.

Har din hud en tendens til at være sart eller tør er det en god ide at gå efter en rensemælk, da denne er mere plejende end en vaskegele.

Fase 1. Du skal her vælge en af de lækre og mildt duftende renseprodukter, som blidt og effektivt renser huden for både snavs, makeup og urenheder. Den tilfredsstiller din huds unikke behov. Det er en god ide at dobbeltrense huden. Dette er med til at styrke huden ekstra meget.

Fase 2. Afslut altid din rense rutine med at bruge en toner. Den tilfører din hud fugt, giver ro og regulerer huden PH-værdi. Toneren hjælper også hudens evne med at optage de efterfølgende virkestoffer fra, olie og creme.

Darphin stammer fra Paris, hvor Pierre Darphin i 1958 åbnede et eksklusivt skønhedsinstitut. Produkterne er baseret på unikke og luksuriøse aromatiske og plantebaserede formler. Der udvikles og forskes fortsat i fremstillingen af højaktive, resultatskabende, forkælende, plejende formler og patenterede komplekser, som er teknologisk banebrydende. Disse kombineres med de allerfineste og reneste essentielle planteolier og ekstrakter. Her er det kun det bedste der slipper igennem nåleøjet.

Dette er med til at gøre Darphin helt unikt.

Der er flere forskellige linjer ved Darphin og man kan mikse med produkterne, så de passer præcis til din hudtype.

Se de forskellige linjer her:

Rens i 2 faser - Alle hudtyper

Peeling - I 3 styrker

Hydraskin - Fugter huden

Intral - Beroliger den sensitive hud

Lumiére - Til hud der ser træt ud og trist ud

Ideal Resource - Anti-ageing og glød

Exquisâge - Giber fylde, glød og boost

Predermine - Reducerer linjer og rynker

Stimulskin Plus - Ultimativ anti-age

Essential Elixir natpleje - Booster cellefornyelsen

Øjenserum - Plejer dine øjenomgivelser i dybden

Øjencreme - Beskytter og plejer

Melaperfect - Bekæmper pigmentforandringer

Kur og masker - Kurbehandling skræddersyet til dithudproblem

Hånd og kropspleje - Rens, scrub, fugtpleje og næring

SPF beskyttelse - Beskyt din hud året rundt

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare