Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Darphin, Stimulskin Plus Absolute Youth Odyssey - Hudpleje, Sæt, Prøv det

1.845,00 kr.
1.476,00 kr.
Fuldend looket med disse to
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Toppen af poppen indenfor anti-ageing er samlet i denne fine æske fra Darphin. Stilmulskin Plus linjen arbejder med anti-ageing i højt niveau og derfor er æsken her til dig der er over 30 år. Den kommer i en fin æske, som kan anvendes bagefter til mange ting.

Sættet består af 4 produkter:

Stimulskin Plus Renewal Eye & Lip Cream, 5 ml.  En luksuriøs, hurtigt absorberende creme, der synligt genopbygger øjne- og læbeomgivelser indefra.

  • Ny og forbedret konsistens, der lettere absorberes
  • Ny leveringsteknologi Deep-infusion Oil Technology
  • Nyt Sea Emerald Volu-Structure Complex med dadelekstrakkt og 5 potente peptider


Stimulskin Plus Renewal Cream, 50 ml. er en ny og opdateret udgave af den klassiske Stimulskin Plus creme. En eksklusiv creme som synligt giver hurtige resultater med den indbyggede Push-Up action. Huden strammes op og ansigtets konturer løftes, mens forekomsten af linjer og rynker minimeres. Huden vil få et fyldigere og fastere udseende.

Stimulskin Plus Renewal Serum, 5 ml. er en eksklusiv og let serum, som synligt giver hurtige resultater med den indbyggede Push-Up action. Huden strammes op og ansigtets konturer løftes, mens forekomsten af linjer og rynker minimeres. Huden vil få et fyldigere og fastere udseende. Gløden som man kan miste med tiden genvindes og får en flot udstråling. Kollagen dannelsen boostes og hvis du døjer med hyperpigmentering, vil dette gradvist lysnes.

Sculpting Massage Tool er et unikt værktøj designet og specielt af Darphin. Det er lavet af rustfrit stål, dets varmeledende materiale forbedrer den sensoriske oplevelse, der giver en varm, omsluttende eller kold fornemmelse, når du er i kontakt med huden. Den har en unik buet design der svøber og smyger sig til de naturlige konturer i ansigt, nakke og skuldre.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare