Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Fillerina 12HA SZ, Cheekbones, Grade 4, 15 ml. - Hudpleje, Kindben serum, Aktiv Hyaluronsyre, Fyldigere kindben

499,00 kr.
249,50 kr.
Varenummer: 4254
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Fillerina 12HA SZ, Cheekbones er en af Fillerina's 4 nye skud på stammen. Den arbejder lokalt på dine kindben for, at give dem mere fylde og gøre dem mere markante. Kindbenene får øget volumen og så løftes de, så de står skarpt. Hyaluronsyrerne laves i så små molekyler de trænger dybt ind i huden. Her binder de sig til fugten fra det vand du drikker og derved fyldes huden ud indefra og står knivskarpt.

Fillerina 12HA SZ, Cheekbones er en ny dermokosmetisk filler-gel der kommer i 2 forskellige grader. Du skal vælge grad efter, hvor meget hjælp du har brug for. Denne filler hjælper dig ved at udfylde huden, reducere rynker og ujævnheder og slaphed i huden. Fillerina 12HA SZ, Cheekbones indeholder 12 hyaluronsyrer, 3 kollagenmolekyler og 2 elastinmolekyler. Denne kombination hjælper dig med at få flotte markerede kindben.

Fillerina 12HA SZ, Cheekbones har en applikator, som gør det nemt at påføre din filler. Den har et hoved der er formet, så du kan massere huden blidt og effektivt omkring øjnene. Applikatoren er fremstillet i allergivenligt plastmateriale.

Grad 4 - Bruges ved kindben med tydeligt volumentab og udviskede kindbenskonturer.

Grad 5 - Bruges på kindben ved kraftigt volumentab og udviskede kindbenskonturer.

Fillerina 12HA SZ er klinisk testet, glutenfri og vegansk. Er du parfumeallergiker kan du bruge denne filler, da den ikke indeholder æteriske olier.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare