Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

GEHWOL, Ligtorneplaster, 4 x 2 stk.

59,00 kr.
Varenummer: 4975
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
GEHWOL

GEHWOL, Ligtorneplaster hjælper dig aktivt med at blødgøre ligtorne og hård hud, så de nemt kan fjernes, uden at det er forbundet med smerter. Du kan også bruge dette ligtorneplaster til behandlingen af bløde ligtorne mellem tæerne. 

Ligtorne er noget mange døjer med. Det er ikke alle der mærker dem, men mange får smerter.

Ligtorne kommer ved trykbelastning af huden. Her vil huden fortykkes for at yde mere beskyttelse. Når belastningen forsvinder vil den hårde hud mindskes og forsvinde. Hvis belastningen er meget stor på et lille område, som på fx. lilletåen eller under forfoden, vil der dannes mange nye celler og meget keratin. Mens cellerne bevæger sig mod hudens overflade bliver de trykket sammen til en hård klump, som trykkes ind ihuden, når der trykkes på den af sko eller ved at gå. Det er ligtornen der nu kommer. Fjernes ligtornen ikke kan det med tiden skabe et stort tryk at blodkarrene brister og der opstår sår.
GEHWOL, Ligtorneplaster sættes på dine ligtorne eller den hårde hud, så det blødgør og gør det nemt at fjerne dem uden smerter. 

GEHWOL er et professionelt produkt og førende indenfor sundhed og pleje til fødder, negle og ben. Du får et kæmpe udvalg til alt i fodplejeprodukter og du finder produkter, som hjælper dig med alt fra tør, hård og revnet hud, til fodsvamp og fodlugt samt pleje af negle og neglesvamp. 

GEHWOL har et stort udvalg af:

  • Cremer.
  • Peelinger.
  • Olier.
  • Fodmasker.
  • Fodbade. 
  • Og meget meget mere.

Der er noget til enhver smag og ethvert behov.

GEHWOL´s er effektive og virkelig velegnet til diabetikere. 

Alle deres produkter er Dermatologisk testet. 

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare