Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Iconic London, All Wrapped Up Gift Box

289,00 kr.
260,10 kr.
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

Få to favoritter fra Iconic London i dette gavesæt. Det leveres i en fin æske, som enhver vil blive glade for.

Sættet består af:

Iconic London, Triple Threat Mascara giver dig fyldige og lange vipper, der løftes for et dramatisk og intens look. Denne fantastiske mascara er lavet på en let formel der giver volumen, forlænger og løfter dine vipper hele dagen. Den har en slank børste der nemt farver dine vipper fra bund til spids og helt ind i øjekrogen. Den adskiller vippehårene, så de ikke ser klumpede ud og dækker dem med en jævn dyb sort farve.

Iconic London, Prep Set Glow er en fugtgivende mist der føles forfriskende på huden og så indeholder den lysreflekterende egenskaber. Din hud efterlades med en lækker glød og ud over det plejer den også din hud og hjælper med at bekæmpe mørke rander under øjnene.

Iconic London, Prep Set Glow kan anvendes som primer før du ligger din makeup eller som setting spray til din færdige makeup. Du kan også anvende den alene for en strålende glans. Den indeholder ekstrakter af agurk og kamille, som beroliger huden og giver dig en ekstraordinær glans. Du finder også antioxidanter, grøn te og E-vitamin, som plejer huden. Koffein hjælper med at bekæmpe mørke rander under øjnene. Din hud vil føles og se genoplivet og strålende ud.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare