Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mádara, Boost Hyaluronic Collagen Booster, 25 ml. - Ansigtspleje, Hudpleje, Opstrammende Booster, Serum, Fugt

209,00 kr.
146,30 kr.
Varenummer: 3555
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Bæredygtighed

Mádara, Boost Hyaluronic Collagen Booster er en serum, som opgraderer din hudplejerutine markant. Dette potente koncentrat er designet til, at mætte din hud helt med fugt og hjælpe med at bevare det i huden efterfølgende. Hudens fugtbalance genoprettes, hvilket gør at den beskyttende barriere i huden styrkes.

Du får en serum som er fyldt med naturlig hyaluronsyre og plantesukker, som binder fugten i huden. Din hud vil komme til at se mere fast, fyldig og glat ud.

Det kan vi lide:

  • Masser af fugt
  • ECOCERT ORGANIC
  • Dermatologisk testet
  • Ikke testet på dyr
  • Gluten, nødde og soyafri
  • Vegan venlig
  • Alkoholfri

Mádara, Boost Hyaluronic Collagen Booster er til dig der ønsker en mere fugtet og spændstig hud.

Efter du har renset din hud i fx. Purifying Foam og brugt din Toner fx. Balancing Toner, påfører du din Boosterog så din natcreme i ansigt og ned på halsen.

Benyt denne som en 10 dages kur og få virkelig flotte resultater. Derefter kan du anvende den hver 2-3 uge for at bevare den flotte effekt.

Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate Citrate, Cellulose, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Aroma, Xanthan Gum, Glyceryl Caprylate, Xylitol, Sodium Hyaluronate, Ascorbyl Palmitate, Sodium phytate, Potassium Hydroxide
* Bemærk, at lister over indholdsstoffer kan ændres og variere lidt fra tid til anden. Du kan altid finde de nyeste oplysninger på den aktuelle produktemballage.

Mádara Organic Skincare gørmeget ud af at deres produkter og emballage skal være bæredygtigt.

Dette produkt er fremstillet på deres egen fabrik i Riga Letland ved brug af 100% grøn elektricitet fra vedvarende energikilder.

Alle formler udvikles på en ansvarligmåi deres laboratorier. Produkterne er hudvenlige og biologisk nedbrydelige og så er de helt fri for skrappe kemikalier og potentielt miljøskadelige stoffer.

Der bruges miljøbevidste emballageløsninger, som genanvendt plast, genanvendt havaffald og overskydende materialer fra produktion af sukkerør og træ.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare