Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mádara, Intim Hyaluron-Lactic Intim Wash, 150 ml. - Kropspleje, Intimvask, Intimrens, Dermatologisk Testet

149,00 kr.
Varenummer: 3582
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Bæredygtighed

Mádara, Intim Hyaluron-Lactic Intim Wash er en økologisk certificeret intimvask der skånsomt renser de intime områder og hjælper med at opretholde hudens naturlige mikrobiom og PH-balance. Huden får masser af pleje og fugt, så du føler dig ren. Den er beriget med ekstrakt af Burdock Root, som er kendt for sine inflammatoriske egenskaber. Mælkesyre opretholder hudens naturlige mikrobiom og PH-balance og Hyaluronsyren fugter og plejer din hud, så du føler dig godt tilpas hele dagen. Denne intimvask er uden sæbe og alkohol.

Den er velegnet til kvinder i alle aldre.

Det kan vi lide:

  • Mikrobiom opretholdes
  • PH-Balancen opretholdes
  • Kan anvendes af alle kvinder 
  • ECOCERT ORGANIC
  • Dermatologisk testet
  • Glutenfri
  • Ikke testet på dyr
  • Soya fri
  • Vegan venlig

Mádara, Intim Hyaluron-Lactic Intim Wash leveres i en flaske der er lavet af 100% genanvendt materiale.

Intim vasken påføres fugtig hud og skylles grundigt af igen bagefter. Kan anvendes hver dag.

Aloe Barbadensis (Aloe) bladjuice, Caprylyl / Capryl glucosid, Pentylenglycol, natrium PCA, glycerin, saccharosekokos, Aqua, aroma, mælkesyre, natriumhyaluronat, Arctium Lappa (burre) rodekstrakt, citronsyre, natriumbenzoat, kaliumsorbat
* Bemærk venligst, at ingredienslisten kan ændre sig og variere lidt fra tid til anden. Du finder altid de mest opdaterede oplysninger på selve produktemballagen.

Mádara Organic Skincare gørmeget ud af at deres produkter og emballage skal være bæredygtigt.

Dette produkt er fremstillet på deres egen fabrik i Riga Letland ved brug af 100% grøn elektricitet fra vedvarende energikilder.

Alle formler udvikles på en ansvarligmåi deres laboratorier. Produkterne er hudvenlige og biologisk nedbrydelige og så er de helt fri for skrappe kemikalier og potentielt miljøskadelige stoffer.

Der bruges miljøbevidste emballageløsninger, som genanvendt plast, genanvendt havaffald og overskydende materialer fra produktion af sukkerør og træ.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare