Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mádara, Melting Cleansing Oil, 100 ml. - Ansigtspleje, Hudpleje, Ansigtsrens, Rense Olie

169,00 kr.
138,58 kr.
Varenummer: 3502
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Bæredygtighed

Mádara, Melting Cleansing Oil er en blid oliebaseret renseprodukt, som renser huden i bund uden at irritere og skade hudens naturlige barriere. Den kan også anvendes omkring dine øjne til at fjerne makeup. Den er formuleret med blide ingredienser, som vitamin E, natlysolie og mandelolie, som nærer huden, mens den efterlades blød og dejlig. Olien smelter ved kontakt med vand og er derfor let at skylle af igen og du vil opleve din hud føles ren, blød og næret. Den er certificeret en ECOCERT ORGANIC, som viser at produkterne er så rene som muligt. 

Det kan vi lide:

  • Kan anvendes til alle hudtyper
  • Fjerner makeup 
  • ECOCERT
  • Ikke testet på dyr
  • Vegansk
  • Glutenfri

Mádara, Melting Cleansing Oil indeholder 100% naturlige ingrendienser.

Mádara, Melting Cleansing Oil er velegnet til tør, dehydreret, stresset, sart og aldrende hud. Du kan også anvende den omring øjnene.

Melting Cleansing Oil masseres ind i huden, mens den er tør. Tilføj så lidt vand og skyl den grundigt med lunken vand. For at forkæle huden ekstra bruger du herefter fx. Purifying Foam, så din hud renses i bund og derved undgår stoppede porer.

Påfør så din Toner, serum og creme. Du kan anvende den morgen og aften.

Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Aqua, Sucrose Laurate, Sucrose Palmitate, Aroma, Alcohol, Tocopherol, Titanium Dioxide (CI 77891), Mica ( CI 77019 ), Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Prunus Amygdalus (Almond) Dulcis Oil, Glycosphingolipids, Glycolipids, Benzyl Salicylate, Citral, Limonene
* Bemærk, at lister over indholdsstoffer kan ændres og variere lidt fra tid til anden. Du kan altid finde de nyeste oplysninger på den aktuelle produktemballage.

Mádara Organic Skincare gørmeget ud af at deres produkter og emballage skal være bæredygtigt.

Dette produkt er fremstillet på deres egen fabrik i Riga Letland ved brug af 100% grøn elektricitet fra vedvarende energikilder.

Alle formler udvikles på en ansvarligmåi deres laboratorier. Produkterne er hudvenlige og biologisk nedbrydelige og så er de helt fri for skrappe kemikalier og potentielt miljøskadelige stoffer.

Der bruges miljøbevidste emballageløsninger, som genanvendt plast, genanvendt havaffald og overskydende materialer fra produktion af sukkerør og træ.


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare