Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mádara, SILK Micro-Keratin Healthy Hair Mist, 90 ml. - Hårpleje, Keratin

159,00 kr.
111,30 kr.
Varenummer: 3571
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Bæredygtighed

Mádara, SILK Micro-Keratin Healthy Hair Mist er en mikrokeratinspray, som er lavede af certificerede naturlige ingredienser. Den fungerer som en Leave-In der ikke skal vaskes ud igen. Ødelagt hår, knækkede hårstrå og spaltede spidser repareres, så dit hår bliver forstærket, mere glat og let at redde ud. Dit hår bliver beskyttet mod styling med glattejern og føntørrer og miljøbetingede faktorer og så vil det føles lækkert silkeblødt.

Mádara, SILK Micro-Keratin Healthy Hair Mist indeholder blandt andet hydrolyseret keratin, som styrker og forbedrer hårstråene. Det hjælper til at modvirke krus og gør hårstrået mere glat. Mælkesyre som regulerer håret og hovedbundens naturlige PH værdi. Ekstrakt af alger fugter, beskytter og forbedrer glansen i dit hår.

Det kan vi lide:

  • Mere medgørligt hår
  • Glansfuldt hår
  • ECO CERT
  • Alcohol fri
  • Glutenfri
  • Ikke testet på dyr
  • Nødde og Soya fri

SILK sprayes på rent, vådt hår. Den skal ikke skylles ud igen. Bagefter styler du blot dit hår som du plejer.

Aqua, Butylene Glycol, Aroma, Hydrolyzed Keratin, Sodium levulinate, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Phenethyl Alcohol, Furcellaria Lumbricalis Extract
* Bemærk, at lister over indholdsstoffer kan ændres og variere lidt fra tid til anden. Du kan altid finde de nyeste oplysninger på den aktuelle produktemballage.

Mádara Organic Skincare gørmeget ud af at deres produkter og emballage skal være bæredygtigt.

Dette produkt er fremstillet på deres egen fabrik i Riga Letland ved brug af 100% grøn elektricitet fra vedvarende energikilder.

Alle formler udvikles på en ansvarligmåi deres laboratorier. Produkterne er hudvenlige og biologisk nedbrydelige og så er de helt fri for skrappe kemikalier og potentielt miljøskadelige stoffer.

Der bruges miljøbevidste emballageløsninger, som genanvendt plast, genanvendt havaffald og overskydende materialer fra produktion af sukkerør og træ.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare