Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mádara - Wherever Suncare Must Haves

429,00 kr.
343,20 kr.
Varenummer: 3599
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse

​Nyd solen sikkert med dette sæt uundværlige solbeskyttelsesprodukter fra MÁDARA, der består af en tonet SPF30-ansigtssolcreme og en SPF30-solcreme til ansigt og krop, som holder huden hydreret og beskyttet, plus en GRATIS mini SOS Instant Moisture+Radiance Hydra Mask til lindring af din hud efter soleksponering.

Indeholder:

Disse SPF30-solcremer er uskadelige for havmiljø og koralrev, og de giver en naturlig, bredspektret UVA/UVB-beskyttelse takket være mineralske UV-filtre, mens antioxidantfyldte stamceller fra nordisk dragehoved hjælper med at beskytte huden mod frie radikaler og forebygger tegn på aldring.

SOS-masken giver dyb hydrering og er ideel til hudpleje efter soleksponering og flyveture, idet den superlader tørre, dehydrerede og stressede hudtyper med vandbaseret fugt.

Leveres i en genanvendelig PET-pose, som du kan have med på alle dine soleventyr – perfekt til rejser og til gaver.

​Påfør SPF30 Plant Stem Cell Age-Defying Face Sunscreen rigeligt og jævnt som det sidste trin i din hudplejerutine hele året rundt.

Påfør SUN Plant Stem Cell Body Sunscreen SPF30 på områder, der udsættes for sol. Påfør igen efter svømning eller sveden. Velegnet til hele familien.

Massér SOS Instant Moisture+Radiance Hydra Mask ind i et rent ansigt og hals. Kan både bruges som fugtighedscreme og ansigtsmaske.
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare