Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Marc Inbane, Hyaluronic Self Tan Spray, 100 ml. - Kropspleje, Selvbruner, Selvbrunerspray

329,00 kr.
Varenummer: 6600
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Marc Inbane

Marc Inbane, Hyaluronic Self Tan Spray er den første Natural Tanning Spray, som er beriget med en tredie generation af hyaluronsyre SLMW der sørger for ekstremt fugtet og blød hud. Du får en smuk glød der holder op til 9 dage og vil se resultater øjeblikkeligt. Den har en patenteret 4 kanals mist aktivator, som sørger for en jævn forstøvning af produktet. Den tørrer hurtigt og giver hverken plamager eller striber og så er den fri for orange farveudvikling.

Marc Inbane, Hyaluronic Self Tan Spray har en firedobbelt tanning-teknologi med det eksklusive ingrediens Arlasolve™ for ultimativ optagelse af ingredienser. Derved blender den sig flot med din naturlige hudtone, så det får et naturligt look. Grundet en unik pose-ventil-system, kræves der ikke konserveringsmidler i den og den har en lang og sikker holdbarhed.

Marc Inbane, Hyaluronic Self Tan Spray er velegnet til alle hudtyper og hudtoner. Den har en mild og behagelig duft. Du får op til 30 påføringer i ansigtet eller 5 gange til hele kroppen og så er den tilladt i din håndbaggage, hvis du skal på ferie.

Når du anvender Hyaluronic Self Tan Spray skal du holde den ca. 30 cm fra huden og spraye med hurtige og korte bevægelser. Den har en tørretid på 10-15 minutter, som du kan fremskyde med en føntørrer. Efter 3 timer må du igen tage brusebad og træne.

Aqua, Dihydroxyacetone, Caramel, Erythrulose, Dimethyl Isosorbide, Trideceth-9, PEG-5 Ethylhexanoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, PEG-33, Parfum, PEG-8 Dimethicone, Polysorbate 20, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, PEG-14, Geraniol, Dehydroacetic Acid, CI 16035.  

Marc Inbane en en fantastisk serie high-end selvbruner serie. Den kan anvendes af begge køn og giver en flot naturlig glød året rundt. Produkterne er nemme at påføre og igennem det unikke 4-dobbelte tanning teknologi og eksklusive ingredienser, beskyttes og bevares din glød længere.Farven ligger sig  

I Marc Inbane produkterne finder du kun 100 % veganske og naturlige ingredienser. De er fri for parfume, parabener og silikone. Derudover er serien dermatologisk godkendt.

Du får ikke et orange skær, da der ikke er tilsat carroten.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare