Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Marc Inbane, Perle de Soleil, 15 ml. - Kropspleje, Selvbruner, Selvbruner til ansigtet

329,00 kr.
263,20 kr.
Varenummer: 6603
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Marc Inbane

Marc Inbane, Perle de Soleil er til dig der ønsker en flot og naturlig glød, som passer til dine behov. Disse selvbruner dråber kan du fx. bruge i din daglige hudplejerutine ved at blande et par dråber i din dagscreme. Den er nem at bruge og og den er fri for orange farveudvikling. Den fordeles nemt uden den efterlader plamager og striber. Formlen er let og klistrer ikke. 

Marc Inbane, Perle de Soleil har en prisvindende firedobbelt tanning-teknologi og giver dig en sommerteint i op til 4 dage. Den er i en lufttæt emballage for at få længere holdbarhed uden brug af konseveringsmidler.

Marc Inbane, Perle de Soleil kan anvendes af alle. Den er velegnet til alle hudtyper og hudtoner og så har den en neutral og behagelig duft. Den indeholder 210 dråber. 

Brug 2-3 dråber for at få en let glød og 4-5 dråberfor en dybere solbrun kulør. Bland den med fordel i din dagscreme.

Aqua, Dihydroxyacetone, Alcohol Denat., Erythrulose, Dimethyl Isosorbide, Vitex Agnus Castus Extract, Caramel, Glycerin, Parfum, Acetyl Tyrosine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Benzoic Acid, CI 16035, Trideceth-9, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Alpha-Isomethyl Ionone, Dehydroacetic Acid, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Linalool, Phenoxyethanol.

Marc Inbane en en fantastisk serie high-end selvbruner serie. Den kan anvendes af begge køn og giver en flot naturlig glød året rundt. Produkterne er nemme at påføre og igennem det unikke 4-dobbelte tanning teknologi og eksklusive ingredienser, beskyttes og bevares din glød længere.Farven ligger sig  

I Marc Inbane produkterne finder du kun 100 % veganske og naturlige ingredienser. De er fri for parfume, parabener og silikone. Derudover er serien dermatologisk godkendt.

Du får ikke et orange skær, da der ikke er tilsat carroten.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med