Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Marc Inbane, Powder Brush, 176 mm. - Kropspleje, Selvbruner, Pensel til Selvbruner

299,00 kr.
Varenummer: 6605
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Marc Inbane

Marc Inbane, Powder Brush er en luksuriøs børste der er designet af førende makeupartister. Powder Brush er håndlavet og har flade syntetiske børstehår, som blender din selvbruner flot og den giver et jævnt og stribefrit resultat.

Marc Inbane, Powder Brush er 176 mm. lang og hårene er behandlet med en special coating, som gør at de ikke absorberer produktet. Derudover har penslerne gennemgået en hypoallergen, ikke-toksisk, antibakteriel behandling, der hjælper med at holde huden sund, og passer til alle hudtyper, selv de mest følsomme.

Marc Inbane en en fantastisk serie high-end selvbruner serie. Den kan anvendes af begge køn og giver en flot naturlig glød året rundt. Produkterne er nemme at påføre og igennem det unikke 4-dobbelte tanning teknologi og eksklusive ingredienser, beskyttes og bevares din glød længere.Farven ligger sig  

I Marc Inbane produkterne finder du kun 100 % veganske og naturlige ingredienser. De er fri for parfume, parabener og silikone. Derudover er serien dermatologisk godkendt.

Du får ikke et orange skær, da der ikke er tilsat carroten.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare