Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Irresistible Face Base Mineral Foundation - Precious Nude 04, 8 gram - Abonnement

Hver 5. måned

335,00 kr. / 5. måned

Ved at købe Mii Cosmetics, Irresistible Face Base Mineral Foundation Precious Nude 04 på abonnement får du automatisk tilsendt en ny pakke, så du ikke løber tør. Du sparer 15% og får fri fragt. Vi anbefaler du vælger hver 2. måned, så du ikke løber tør.

Du kan til enhver tid opsige dit abonnement. Husk blot at gøre det dagen før næste pakke afsendes, så vi kan nå at annullere den.

1
+
Køb
Beskrivelse
Fordelene ved abonnement
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Irresistible Face Base Mineral Foundation er en let mineral foundation. Den giver dig den perfekte base til at bygge videre på og en mere ensartet hudtone. Irresistible Face Base Mineral Foundation er lavet af 100% mineraler, som ligger let på huden og derved kan bygges op i lag for større dækkeevne, dog stadig med et naturligt udseende. Den stopper ikke dine porer og din hud kan ånde hele dagen. Den har en blød fornemmelse på huden og er fjerlet. Leveres i en dåse med praktisk kliklåg.

Irresistible Face Base Mineral Foundation er lavet i 8 nuancer, hvor 01-04 passer bedst til den skandinaviske hud. Denne farve hedder Precious nude 04.

Vegansk og ikke testet på dyr.

Med dette abonnement er du sikker på du ikke løber tør for dine favorit plejeprodukter. Du vælger selv intervallet på, hvor ofte du ønsker pakken.

Ved at tilmelde dig abonnements ordningen får du disse fordele:

  • Din pakke leveres fast, som du ønsker det.
  • Du får altid 15% rabat.
  • Fri fragt til Postnord pakkeshop.
  • Du kan opsige fra dag til dag ved, at logge ind på din profil eller sende os en mail.
  • Der er ingen binding.

Der er ingen skjulte gebyrer eller opsigelsesvarsel. Pengene trækkes automatisk på din konto, når vi sender din pakke og du behøver ikke tænke på, at skulle huske at få købt nyt.

Der er ingen bindingsperiode hos Hudplejeonline og du kan opsige dit abonnement indtil dagen før den næste forsendelsesdato.

Når du bestiller første gang registrerer vi dine leverings- og betalings oplysninger. Pengene trækkes så automatisk, når vi sender din bestilling.

Dine oplysninger gemmes til dine efterfølgende leveringer. Vi har sikker betaling og bruger SSL til at kryptere din forbindelse, så dine personlige oplysninger ikke deles.

Vi sender til nærmeste pakkeshop med Postnord og forventet leveringstid er 1-2 dage.

Irresistible Face Base Mineral Foundation påføres med en Kabuki Børste. Opbyg den i lag, så du ikke kommer til at se malet ud.

mica, amethyst powder, quartz. may contain: ci 77163 (bismuth oxychloride), ci 77891 (titanium dioxide), ci 77492 (iron oxides), ci 77491 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides)

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare