Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Smoothing Face Prep, Silk 01, 30 ml.

309,00 kr.
Varenummer: 1711
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Mii Cosmetics, Smoothing Face Prep er en let silkelignende serum, som "fylder" huden ud, hvis der er fine linjer og dybe porer. Den hjælper med at få din makeup til at holde længere og din base bliver mere ensartet. Den virker matterende på huden, når den smøres på. Den indeholder blandt andet Lavendelolie, som beroliger rødmen og følsom hud. Den er også super god på den fedtede hud pga. den matterende effekt den har på huden.

Mii Cosmetics, Smoothing Face Prep indeholder også Matrixyl3000, som er et avanceret peptidkompleks der har et synligt opstrammende plumping effekt på huden.

Duftfri, Vegansk og ikke testet på dyr.

Indeholder 30 ml.

Mii Cosmetics, Smoothing Face Prep anvendes i ansigtet efter du har renset huden, tonet den og påført din serum og creme. Påfør et par pump på håndryggen og arbejd den ind i huden i T-zonen, omkring øjnene og hvor du ellers ønsker en mere jævn hud. Den kan anvendes dagligt.

cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, dimethicone crosspolymer, dimethicone/ vinyl dimethicone crosspolymer, glycerin, dimethiconol, water (aqua), butylene glycol, lavandula angustifolia oil, carbomer, linalool*, polysorbate 20, limonene*, palmitoyl oligiopeptide, palmitoyl tetrapeptide-7. *from natural essential oils.

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med