Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mii Cosmetics, Irresistible Face Base Mineral Foundation - Precious Nude 04, 2,5 gram

169,00 kr.
Varenummer: 1778
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mii Cosmetics

Irresistible Face Base Mineral Foundation er en let mineral foundation. Den giver dig den perfekte base til at bygge videre på og en mere ensartet hudtone. Irresistible Face Base Mineral Foundation er lavet af 100% mineraler, som ligger let på huden og derved kan bygges op i lag for større dækkeevne, dog stadig med et naturligt udseende. Den stopper ikke dine porer og din hud kan ånde hele dagen. Den har en blød fornemmelse på huden og er fjerlet. Denne foundation kan anvendes af alle hudtyper, selv den mest følsomme hud. Den leveres i en dåse med praktisk kliklåg.

Du finder 4 vigtige ingredienser i Irresistible Fase Base Mineral Foundation:

Mica - Som virker lysreflekterende, sikrer huden ikke ser tør og pudret ud, samt minimerer synlige linjer i huden.

Ametyst - Er en ædelsten, som skulle virke beroligende og udrensende på krop og sjæl.

Quartz - Er en ædelsten som virker rensende på huden.

Titanium Dioxide - Er et fysisk solfilter, som ligger sig på huden som en film og reflekterer og spreder UV-Strålerne.

Irresistible Face Base Mineral Foundation er lavet i 8 nuancer, hvor 01-04 passer bedst til den skandinaviske hud. Denne farve hedder Precious Nude 04.

Vegansk og ikke testet på dyr.

Irresistible Face Base Mineral Foundation påføres med en Kabuki Børste. Du kan med fordel opbygge den i lag for en endnu bedre dækkeevne og du vil stadig føle din hud ser naturlig ud og kan ånde.

mica, amethyst powder, quartz. may contain: ci 77163 (bismuth oxychloride), ci 77891 (titanium dioxide), ci 77492 (iron oxides), ci 77491 (iron oxides), ci 77499 (iron oxides)

Mii Cosmetics er et makeup brand fra England, som startede op i 2011. Siden da er det gået hurtigt og de er nu også kommet til Danmark, som har taget deres makeup ind med storm. Mii Cosmetics mission er, at skabe et overkommeligt makeup sortiment, som de fleste har råd til, men som stadig har en god kvalitet. Med hudvenlige formler og en 100% ren linje med mineralske produkter, leverer Mii Cosmetics en smuk, funktionel og ambitiøs makeuplinje. Produkterne er fyldt med aktive ingredienser, som mineraler, planteolier, ceramider, peptider, hyaluronsyre og stamceller.

Alle produkterne er veganske og de er ikke testede på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare