Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Brush Angle Shading

149,00 kr.
119,20 kr.
Varenummer: 1565
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Mineralogie

Mineralogie, Brush Angle Shading er en pensel, der gør det nemmere for dig, at påføre farve på dine bryn.  Penslen har stive hår, så den nemt kan arbejde med de lidt grovere hår, som ofte er i brynene. Penslen har et skråt hoved, der gør det nemmere at vinkle brynet, så det fremstår super skarpt og flot. Du kan med denne pensel lægge en perfekt eyeliner og fremhæve dine bryn, så de sidder præcis, som du ønsker det. 

Mineralogie, Brush Angle Shading er super nem at bruge og ligger godt i hånden. 

Mineralogie, Brush Angle Shading består af syntetiske hår og du kan rengøre og vedligeholde penslen med Mineralogie, Brush Cleanser

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med