Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Blush Compact Pressed Spring Beauty

329,00 kr.
296,10 kr.
Varenummer: 1667
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Blush Compact Pressed er en både smart og smuk 2-delt blush og bronzer, som giver dig et super friskt og flot look. De to farver supplerer hinanden perfekt og kan med fordel bruges på samme tid, for et mere levende udtryk. Denne 2-delte blush er super nem at arbejde med og du kan påføre og arbejde din blush ud med Brush & contour pensel eller en Mineralogie, Brush Dome

Mineralogie, Blush Compact Pressed består af de to smukke farver - Petal (den lyse), som er mat og også kan bruges som øjenskygge. Den mørke farve (Very Berry) har en varm rosa farve, som giver en friskhed til dit look. 

Mineralogie, Blush Compact Pressed er fremstillet af pressede mineraler og den leveres i en flot æske med spejl, så den er nem at have med på farten. 

Vegansk.

Glutenfri.

Mineralogie, Blush Compact Pressed bruges på kinder og øjne.

Den lyse farve kan du bruge direkte på kindbenet, mens du lægger den mørke lige under, så dit ansigt bliver smalnet.

Du kan med fordel påføre den med en Contour børste.

Glimmer, Zinkstearat, Dimethylol Dimethyl Hydantoin, Aluminium Silikat, Capryl/Capric Triglyceride, C12-C15 Alkyl Benzoate, Silicium Dioxid, Titanium Dioxid (CI 77891), Tin Oxide +/-: Jernoxider (7491, CI 7, 7, 7, 7, 7, 7, 4, 7, 7 CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Carmine

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare