Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Cream Concealer Natural N1 - Makeup, Mineralmakeup, Dækkestift, Concealer, Dæk bumser

189,00 kr.
170,10 kr.
Varenummer: 1538
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Cream Concealer Natural er dit hemmelige våben, når du ønsker at skjule bumser, røde plamager, mørke rander, blå mærker osv. Denne concealer har en fantastisk dækkeevne og kan bygges op til at dække virkelig fremtrædende mærker. Brug den inden du bruger din foundation og påfør lidt af gangen. På den måde får du et naturligt look uden at se malet ud. Mineralogie, Cream Concealer Natural indeholder blandt andet K-vitamin, som mindsker rødmen og grøn te, som beroliger, så din hud bliver samtidig plejet. Den har en cremet konsistens, som gør det nemt at arbejde med den. 

Mineralogie, Cream Concealer Natural er i 6 nuancer, så du skal vælge den nuance der bedst passer til din hud. N2+N3+N4 er de absolutte favoritter og også dem jeg bruger mest, når jeg er ude, at arbejde som makeupartist.

Indeholder 7 ml.

Mineralogie, Cream Concealer Natural påføres med fingeren og du skal bruge lidt af gangen. Dup forsigtigt på stedet du vil skjule noget  og se hvordan den smelter ind i huden. Skal den dække mere kan du med fordel gøre det flere gange ved, at bygge det op i tynde lag.

N2+N3 er dem der passer bedst til den skandinaviske hud. 

Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Vitis Vinifera (grape) Seed Oil, Titanium Dioxide (CI 77891), Cera Alba (beeswax), Lauryl Laurate, Butyrospermum Parkii (shea butter) Extract, Tocopheryl Acetate (vitamin e), Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Copernicia Cerifera (carnauba) Wax +/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med