Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Brush Contour

169,00 kr.
135,20 kr.
Varenummer: 1635
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Mineralogie

Mineralogie, Brush Contour er en lækker og blød børste med lange hår, som føles virkelig behagelige mod din hud. Denne børste har et skævt børstehoved, som gør det nemt at arbejde med din blush, så den lægger sig præcist under kindbenene. Hvis du er vild med at lægge en smuk contouring, er denne lækre børste et super godt valg. 

Mineralogie, Brush Contour har super bløde syntetiske hår, som nemt kan rengøres ved at bruge Mineralogie, Brush cleanser

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med