Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Eyeliner Fv. Brun / Espresso

169,00 kr.
152,10 kr.
Varenummer: 1643
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie Eyeliner er en almindelig eyeliner i blyant form. Det er også det eneste almindelig ved den for den er virkelig fantastisk. Den flotte brun/kobber farve er så nem at arbejde med og den kan tones uden problemer. Mineralogie Eyeliner giver et blødt look og virker ikke hård. Farven er dybt pigmenteret. Den er skånsom ved øjnene, så de ikke render i vand og bliver røde.

Glutenfri.

Mineralogie Eyeliner bruges rundt om dine øjne. Du kan tone den ud med din makeup pensel, for en blødere look.

Hydrogenated Vegetable Oil, Hydrogenated Vegetable Glycerides, Rhus Succedanea Cera (Japan wax), Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Hydrogenated Coco Glycerides, Caprylic/Capric Triglyceride, Stearic Acid, Cetyl Palmitate, Quaternium-18, Bentonite, Tristearin, Stearyl Heptanoate, Butyl Stearate, Methylparaben, Propylparaben, BHA +/-: Mica (CI 77019), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare