Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Eyeliner Automatic, Fv. Hazelnut

119,00 kr.
107,10 kr.
Varenummer: 1598
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Eyeliner Automatic er lavet på en smart måde, så du slipper for blyantspidsere og farven der knækker inde i den. Denne eyeliner er altid spids og køres blot længere ud, når farver er brugt. Mineralogie, Eyeliner Automatic er en cremet formel der let glider hen over huden og man kan tone den, så den bliver mere blød i looket. Den er dybt pigmenteret og kommer i flotte farver.

Mineralogie, Eyeliner Automatic Hazelnut er en flot varm brun nuance der rammer øjnene naturligt og friskt ind.

Glutenfri.

Mineralogie, Eyeliner Automatic bruges rundt om dine øjne. Du kan tone den ud med din makeup pensel, for en blødere look.

Natural Eye Liner Heptyl Undecylenate, Cera Alba (beeswax), Mica (CI 77019), BisBehenyl/Isostearyl/Phytostereryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Copernicia Cerifera (carnauba) Wax, Squalane, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Castor Isostearate Succinate, Euphorbia Cerifera (candelilla) Wax Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Castor Oil, Tocopheryl Acetate (vitamin e) +/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med