Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Eyeliner Liquid, Fv. Sort

169,00 kr.
152,10 kr.
Varenummer: 1608
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Eyeliner Liquid er en flydende eyeliner du nemt kan bruge omkring øjnene. Den er med til at ramme dine øjne ind og kan gøres helt neutralt til hverdag eller intensiveres til Smokey eyes. Mineralogie, Eyeliner Liquid har en let applikator, som gør det nemt at lave en flot lige streg og derved få et flot professionelt resultat. 

Mineralogie, Eyeliner Liquid er dyb sort og kan bruges af alle.

Glutenfri.

Indeholder 3 ml.

Mineralogie, Eyeliner Liquid bruges omkring dine øjne. Stram huden let ud og læg applikatoren inde i øjenkrogen. Træk den så stille langs vippekanten. Det tager et par sekunder for den at trække ind i huden, så vent med at kigge op, så den ikke smitter af i din nylagte øjenskygge.

Isododecane, Behenyl Methacrylate/T-Butyl Methacrylate Copolymer, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, Silica Dimethyl Silylate, Sorbitan Tristearate, Disteardimonium Hectorite, Caprylyl Glycol, Tridecyl Trimellitate, Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Tridecyl Stearate, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexaprate, Propylene Carbonate +/-: Mica (CI77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77499) 

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare