Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Blush & Contour Hint Tint Stick, Fv. Passion - Makeup, Kinder, Farve på kinder, Læbestift, Kinderød

265,00 kr.
238,50 kr.
Varenummer: 1521
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Blush & Contour Hint Tint er en super lækker blush, som er nem at påføre og som giver dig et friskt udseende på ingen tid. Den er nem at arbejde med, da du blot fører den henover din kinder og fører den på plads med en finger. Den kan også bruges som highlighter og der er shine i. Denne stick er lavet af naturlige mineralske ingredienser og du får en smuk og blandbar farve, som holder hele dagen. 

Mineralogie, Blush & Contour Hint Tint er en multi funktions stick, da den både kan bruges som highlighter på kinder, pande og næse samt som øjenskygge og på læberne.  

Mineralogie, Blush & Contour Hint Tint er lavet i 4 smukke farver. Udover Passion, fåes den også i farverne Hint Tint Stick, Lust, Hint Tint Stick, Your Shine og Hint Tint Stick, Flirt

Vegansk.

Glutenfri. 

Mineralogie, Blush & Contour Hint Tint Stick køres direkte på kinderne og med din finger kan du hurtigt og nemt blande den ind i huden, så den ser helt naturlig ud. Du kan også med fordel bruge den på læberne.

Brassica Napus (Canola) Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, 12-Hydroxystearic Acid, Stearyl Behenate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Lauryl Laurate, Water, Radish Root Ferment Filtrate, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Polyglyceryl-3 Stearate.

May Contain: Mica (CI 77019), Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Carmine (CI 75470), Red Iron Oxide (CI 77491).

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare