Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Skin Veil Primer

339,00 kr.
271,20 kr.
Varenummer: 1622
Kommer snart igen
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Skin Veil Primer er en naturlig ansigtsprimer du bruger i hele ansigtet under din makeup. Den forlænger levetiden på din makeup og så går den ind og udligner fine linjer og porer, så du får en helt glat base. Mineralogie, Skin Veil Primer er lavet af naturlige ingredienser, som grøn te, blomme og resveratol, som findes i rødvin. Konsistensen er silkeblød og let og du mærker ikke den er på. 

Mineralogie, Skin Veil Primer er naturlig og med mineraler, som gør at den ikke lukke dine porer til og din hud kan stadig ånde. Den indeholder Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, som er en voks baseret på planter. Derfor er den vegan venlig.

Glutenfri og vegansk.

Mineralogie, Skin Veil Primer skal bruges inden foundation og concealer. Du kan bruge fingrene eller en concealer brush. Den skal ligges på i et tyndt lag. Når cremen er trukket ind i huden kan du forsætte med concealer og foundation.

Water, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Jojoba Esters, Oryza Sativa (Rice) Starch, Mica (CI 77019), , Caprylyl Glycol, Theobramo Cacao (Cocoa) Seed Butter, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil , Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Terminalia Ferdinandiana (Kakadu Plum) Fruit Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Resveratrol, Tocopherol (Vitamin E)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med