Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Lip Liner Automatic, Fv. Tulum / Nude, Beige - Makeup, Læbeblyant, Optegn dine læber

119,00 kr.
95,20 kr.
Varenummer: 1655
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Lip Liner Automatic indrammer og definerer smukt dine læber. Du kan bruge den sammen med en læbestift og en lipgloss.Den kan bruges til at ramme læberne ind, så dine læber ser mere fyldige ud og hvis du har små linjer ved læberne, kan du med fordel bruge en lip liner for at læbestiften ikke glider ud i rillerne. Den er nem at arbejde med og spidser sig selv, så den skal blot køres ind og ud i holderen.

Mineralogie, Lip Liner Automatic, er lavet i 5 smukke farver, så der er en der passer til enhver smag og begivenhed.Tulum er helt nude og passer til alle farver. 

Glutenfri og vegansk.


Mineralogie, Lip Liner Automatic er nem for dig at styre. Brug den til at tegne en kant rundt om dine læber inden du påfører læbestift eller lipgloss. Du kan tegne på den alleryderste kant for, at det syner, som større og fyldigere læber, men pas på ikke, at komme for langt ud, da dette kan se unaturligt ud.

Heptyl Undecylenate, Cera Alba (Beeswax), Bis-Behenyl/Isostearyl/Phytosteryl Dimer Dilinoleyl Dimer Dilinoleate, Caprylic/Capric Triglyceride, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Squalane, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Tocopherol (Vitamin E). May Contain: Red #7 Lake (CI 15850), Yellow Iron Oxide (CI 77492), Titanium Dioxide (CI 77891)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare