Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Læbepleje, Lip balm, Your're the balm

139,00 kr.
125,10 kr.
Varenummer: 1621
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Lip balm giver masser af fugt til dine tørre læber og den er perfekt til de kolde måneder, hvor dine læber har brug for ekstra pleje. Den indeholder organisk voks, der gør den vegan venlig. Mineralogie, Lip balm binder fugten i dine læber, så de ser velplejede og fugtede ud. 

Mineralogie, Lip balm indeholder antioxidanter og har derved en opstrammende effekt, så du modvirker de små linjer ved læberne. 

Mineralogie, Lip balm, Your're the balm påsmøres direkte på dine læber efter behov.

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cera Alba, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Caprylic/Capric Triglyceride, Mentha Piperita Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rubus Fruticosus (Blackberry) Seed Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare