Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Loose Mineral Foundation, Fv. Brown Sugar - Neutral - Makeup, Foundation, Løs Foundation, God dækkeevne, Pudder

329,00 kr.
263,20 kr.
Varenummer: 1550

Bruger du fast dette produkt kan du spare 15% og få fri fragt ved at vælge en abonnementsordning. Læs mere her: Mineralogie, Loose Mineral Foundation på abonnement.

1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Da Mineralogie desværre er længere end forventet om at komme på lager igen anbefaler vi du kigger på: Youngblood i denne farve.

Mineralogie, Loose Mineral Foundation er blandt vores bedst sælgende foundations, da den lægger sig let på huden og giver en super flot dækkeevne. Den ligger så let på huden, at det føles, som om man ikke har foundation på og så giver den et naturligt look og stopper ikke dine porer. Din hud plejes og beskyttes med A & E vitaminer, samt spf 26, så huden beskyttes også imod ældning. Den er nem at arbejde med og kan bygges op til, at dække meget fremtrædende mærker. 

Loose Mineral Foundation indeholder blandt andet A & E vitaminer, mineraler og næringsstoffer, som heler og plejer huden. Den irriterer ikke på sart hud, men beroliger den i stedet og giver et mere ensartet look fremfor den røde irriterede plamage. Ud over det indeholder den solfaktor 26, så din hud beskyttes mod solen og ældning.

Farven Brown Sugar passer til en Neutral hudtone og tonen er Rosa/gylden.

Mineralogie Makeup er IKKE testet på dyr og så prioterer de miljøet højt.

Mineralogie, Loose Mineral Foundation er fri for:

 • Parabener
 • Talkum
 • Mineral-olier
 • Farvestoffer
 • Blegemidler
 • Parfume-stoffer

Glutenfri og vegansk.

Indeholder 9 gram.

Mineralogie, Loose Mineral Foundation bygges op i tynde lag. Ønsker du et mere dækkende resultat lægger du blot et lag mere på. For at fiksere din foundation og forlænge holdbarheden er det en god ide at afslutte med en Mist, som fx. H2O. Mineral foundation reagerer på den varme din hud udsender, så vent gerne et par minutter mellem påføring af flere dækkende lag.

Vores favorit pensel til påføring er klart Mineralogie Kabuki Brush.


Farvevalg:
Det kan godt være svært, at vælge en farve over nettet, men et godt tip, når du tester farver er:
Altid prøv farven omme på kæben. Farven skal "smelte" ind, så du ikke ligner en med indianerstreger og et mørkere/blegere ansigt end du har. Husk altid at tjekke farvevalg i dagslys. Ofte bruger man en lidt mørkere om sommeren og lidt lysere om vinteren. 

Brug farve skemaet under billeder. Her kan du finde ud af hvilke hudtone du er og så vælge derudfra.

Er din hudtone:

Kold - Så er huden meget lys og blodårerne er blålige

Varm - Så er huden gylden og dine blodårer fremstår mere grønne. 

Neutral - Så er din hudtone rosa og gylden.

Zinc Oxide (CI 77947), Titanium Dioxide (CI 77891), Bismuth Oxychloride (CI 77163), Sericite, Boron Nitride +/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Manganese Violet (CI 77742), Retinyl Palmitate (vitamin a), Tocopheryl Acetate (vitamin e), Chromium Oxide Green (CI 77288)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

 • Parabener
 • Talkum
 • Mineral-olier
 • Farvestoffer
 • Blegemidler
 • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med