Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Pressed Eyeshadow, Fv. Melon - Makeup, Øjenskygge, Flotte farver, Mineralmakeup, Mineraler

169,00 kr.
152,10 kr.
Varenummer: 1501


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Pressed Eyeshadow er en lækker mineralsk øjenskygge, som er super nem at lægge på og blende ud, for det ønskede look. Farverne er højt pigmenterede og det giver dig en øjenskygge, du kan mixe og blende, som du har lyst til. Det giver samtidig også smukke farver, som kan gøres mere eller mindre intense alt efter hvad du har lyst til. Denne øjenskygge indeholder fugtbevarende ingredienser, som virker plejende og nærende på huden. 

Mineralogie, Pressed Eyeshadow  er af højeste kvalitet og indeholder Mica i stedet for talkum, da det åbner op og tillader din hud ånde, hvor talkum i stedet lukker porerne. Den indeholder også zink, som er god mod rødmen og titanium oxid der er et godt solfilter. 

Mineralogie, Pressed Eyeshadow kommer i masser af flotte farver du kan vælge imellem. Farverne giver et fantastisk look med masser af glød uanset om det er til hverdag eller fest. 

Vegansk og glutenfri.

2 gram.

Mineralogie, Pressed Eyeshadow påføres med en Mineralogie, Brush Blending eller Smudge brush. Det er en god ide at lægge en Eye Primer under, som giver endnu bedre holdbarhed og mere intens farve. Jeg arbejder altid med 3 forskellige nuancer, når jeg arbejder omkring øjnene. 1 lys til øjenkrogen og under brynene, og to mørkere farver der passer godt sammen på selve øjenlåget. 

Mica (CI 77019), Zinc Oxide (CI 77947), Ethylhexyl Hydroxystearate, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Lecithin, Rosemarinus Officinalis (rosemary) Extract, Retinyl Palmitate (vitamin a), Tocopheryl Acetate (vitamin e), Aloe Barbadensis (aloe vera) Leaf Extract, Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Zea Mays (corn) Oil +/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Ultramarines (CI 77007), Manganese Violet (CI 77742), Carmine (CI 75470), Ferric Ferrocyanide (CI 77510)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare