Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Invisibly Matte - Makeup, Mineralmakeup, Mineraler, God dækkevne, Pudder, Fast Foundation

339,00 kr.
305,10 kr.
Varenummer: 1532
Kommer snart igen
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Invisibly Matte er en usynlig matterende pudder der hurtigt bliver din bedste ven. Den passer perfekt i makeup tasken og har et spejl indbygget til, når du er på farten. Slut med at se skinnende ud i løbet af dagen for Invisible Matte går ind øjeblikkeligt og matterer din hud. Mineralogie, Invisibly Matte er lavet af et naturligt ler, der hedder Kaolin. Den går ind og absorberer olie og overskydende talg på din hud. Det der gør at din hud i løbet af dagen kommer til at se skinnende ud. Mange føler deres hud ser beskidt ud, men så kommer dette favorit produkt og matterer din hud, så den ser fin og ren ud.

Mineralogie, Invisibly Matte er en fast pudder der matterer din hud, så den ikke ser fedtet og skinnende ud.

Vegansk og glutenfri.

Mineralogie, Invisibly Matte kan med fordel påføres med en kabuki børste i løbet af dagen, når du føler din hud begynder at se skinnende ud. Du får øjeblikkeligt et godt resultat. Den kan anvendes af alle hudtyper.

Vores favorit pensel til påføring er klart Mineralogie Kabuki Brush.

Glimmer (CI 77019), Zinkoxid (CI 77947), Kaolin, Ethylhexyl Hydroxystearate, Simmondsia Chinensis (jojoba) Frøolie, Lecithin, Rosemarinus Officinalis (rosmarin) Ekstrakt, Retinylpalmitat (vitamin a), Tocopheryl Acetate) , Aloe Barbadensis (aloe vera) Bladekstrakt, Ricinus Communis (ricinus) Frøolie, Zea Mays (majs) Olie +/-: Jernoxider (CI 77491, CI77492, CI 77499), Ultramariner (CI 77007)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med