Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Shadow Compact, Trio, I am strong - Makeup, Øjenskygge, Flotte farver, Mineralmakeup, Mineraler

299,00 kr.
239,20 kr.
Varenummer: 1410


1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse
Ingredienser
Mineralogie

Mineralogie, Shadow Compact er tre øjenskygger, der er super nemme at arbejde med, da øjenskyggerne er presset sammen af bitte små mineraler. Farverne er højt pigmenterede og det giver dig en øjenskygge, du kan mixe og blende, men det giver også smukke farver, som kan gøres mere eller mindre intense alt efter hvad du skal.  Mineralogie, Shadow Compact indeholder meget Mica i stedet for talkum. Det gør man, da Mica åbner op og lader din hud ånde, hvor talkum i stedet lukker porerne. Den indeholder også zink, som er god mod rødmen og titanium oxid der er et godt solfilter.

Mineralogie, Shadow Compact er øjenskygger af allerhøjeste kvalitet og de indeholder fugtbevarende ingredienser, som både virker plejende og som giver en super god holdbarhed. Farverne giver et fantastisk look med masser af glød uanset om det er til hverdag eller fest. 

Mineralogie, Shadow Compact, I Am Strong er sammensat af tre smukke farver, som komplimenterer hinanden perfekt og kan give forskellige udtryk, alt efter hvordan du vælger at bruge dem. De kan bruges som øjenskygger, blush og highlighter. Denne palette er perfekt til Smokey Eyes. 

Du finder i denne palette 3 smukke farver: 

- Luminious er en smuk lys farve med shimmer i - perfekt til at lægge i øjenkrogen for at åbne øjet op. 

- Navy er en varm mørk blå farve.

- Surf´s Up er en smuk lavendel farve. 

Vegansk og glutenfri.

Mineralogie, Pressed Eyeshadow påføres med en eyeshadow eller Smudge brush. Det er en god ide at ligge en Eye Primer under, som giver endnu bedre holdbarhed og mere intens farve. Jeg arbejder altid med 3 forskellige nuancer, når jeg arbejder omkring øjnene. 1 lys til øjenkrogen og under brynene, og to mørkere farver der passer godt sammen.

Mica (CI 77019), Zinc Oxide (CI 77947), Ethylhexyl Hydroxystearate, Simmondsia Chinensis (jojoba) Seed Oil, Lecithin, Rosemarinus Officinalis (rosemary) Extract, Retinyl Palmitate (vitamin a), Tocopheryl Acetate (vitamin e), Aloe Barbadensis (aloe vera) Leaf Extract, Ricinus Communis (castor) Seed Oil, Zea Mays (corn) Oil +/-: Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Ultramarines (CI 77007), Manganese Violet (CI 77742), Carmine (CI 75470), Ferric Ferrocyanide (CI 77510)

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare