Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Mineralogie, Brush Smudge - Pensel til øjenskygge

149,00 kr.
134,10 kr.
Varenummer: 1564
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Mineralogie

Mineralogie, Brush Smudge er en virkelig lækker og blød lille pensel, som er nem at arbejde med, når du vil gøre din øjenskygge helt skarp og præcis. Den har korte syntetiske hår, som gør det nemt at lægge en smuk øjenskygge og da penslen ikke er ret stor, kommer den nemt rundt på hele øjenlåget. Det gør, at du kan arbejde med farverne, så de får præcis det udtryk, du ønsker dig. 

Mineralogie, Brush Smudge består af små syntetiske hår og du kan med fordel bruge Mineralogie, Brush Cleanser for at rense og vedligeholde din pensel, så den holder i rigtig lang tid. 

Mineralogie er mineral makeup lavet af naturlige mineraler der er af allerhøjeste kvalitet. Det føles let på huden og lukker ikke porerne af. De naturlige farvepigmenter er alle inspireret af naturen elementer. Mineralerne reflekterer lyset og giver huden en flot og naturlig glød. Mineralogie's produkter kan bruges af alle hudtyper fordi den er fyldt med mineraler, vitaminer og andre næringsstoffer der virker helende og plejende på huden. Det irriterer ikke tør, rød og sart hud. Huden beskytte mod solens skadelig stråler og derved forebygger det fine linjer og rynker. Du får et smukt naturligt resultat og en god dækkeevne.

Mineralogie følger dagligt en grøn miljø og genbrugspolitik hele vejen fra udvikling til produktion og til produkterne når ud til dig.

Mineralogie lover dig:

100% SUND HUD - Da produkterne virker helende på huden og indeholder masser pleje.

100% KVALITET - Da de kun bruger råvarer af højeste kvalitet.

100% NATURLIG GLØD - Da der kun bruges naturlige farvepigmenter.

100% ENGAGEMENT - Da Mineralogie dagligt følger en grøn miljø og genbrugspolitik

Vi lover at Mineralogie IKKE indeholder:

  • Parabener
  • Talkum
  • Mineral-olier
  • Farvestoffer
  • Blegemidler
  • Parfume-stoffer.

Der testes naturligvis heller ikke på dyr.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare