Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

My favorite, Makeupartistens NO. 1 - Big blending brush

139,00 kr.
Varenummer: 8906
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Sådan plejer du dine makeup børster

Denne luksus big blending børste fra My favorite hjælper dig med at få lagt en perfekt tonet øjenskygge. Den hjælper med at overgangene bliver bløde og er perfekt til at bruge på hele øjenlåget. Big blending brush har bløde hår der ikke stikker på den sarte hud ved øjnene og så er hårene syntetiske.

Du kan også bruge Big blending brush fra My favorite til at highlighte på for eksempel kinderne og i øjenkrogene. Kun fantasien sætter grænser.


Dette er en kvalitets børste til dig der vil have gode kvalitets, pensler der er lette, ergonomiske og flotte. Og som prikken over i'et har de i enden en fin "diamant". 


Penslerne er sorte og metalliske. Hårene er syntetiske og lækre bløde, mens skaftet har en gummi overflade der gør, at den ligger fast i hånden.

Du kan med fordel bruge en makeup børste renser til dagligt. Her skal du blot køre børsten rundt i dåsen, så falder det overskydende farve ud af hårene.

Det er vigtigt at vaske sine makeupbørster en gang imellem. Især din concealer brush, som bruges fugtigt.

 

Fugt hårene i lunken vand. Så tager du noget neutralt shampoo uden parfume i hånden og så kører du forsigtigt makeupbørste hårene rundt i den. Når den er ren skyller du den godt og presser forsigtigt vandet ud. Stil den med skaftet op, så vandet løber ud af hårene og ikke opløser limen der holder hårene på plads.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med