Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Nilocin Vorte Gel, 4 ml.

249,00 kr.
Varenummer: 4921
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse

Nilocin Vorte Gel er en effektiv og smertefri behandling af vorter på fødder og hænder. Du får en synlig effekt efter brug i 1 uge. Den er nem at bruge og det tager ingen tid. Du får en korrekt dosering uden spild med præcisionsapplikatoren og væsken absorberes øjeblikkeligt. Du skal ikke file på vorten inden brug.

Der er nok til at behandle 10 vorter.

Det anbefales at du blødgør vorten i lunkent vand i minimum 5 minutter inden du behandler den. Hvis din vorte er dækket af hård hud kan du file let på den inden behandling. Men fil ikke på selve vorten. 

Børn skal behandles af voksne.

Fjern låget fra glasflasken.

Påfør gel på vorten med applikatoren to gange om dagen i 4 dage. Ved større vorter kan det være du skal bruge mere en en applikation. Ved børn med små vorter reduceres behandlingen til 1 applicering om dagen. Undgå at væsken kommer i kontakt med den sunde hud omkring. Sæt herefter låget på flasken igen, så den ikke udtørrer.

Lad gelen tørre i 10-15 minutter. Gentag behandlingen i 4 dage og hvis vorten ikke er væk, gentager du behandlingen efter 4 dages pause. Du kan gentage dette op til 4 gange.

Opstår der ubehag eller smerte stoppes appliceringen.

Opstår der en sviden eller brændende fornemmelse eller kommer du ved et uheld ud på den sunde hud skyller du med koldt vand.

Der med følger en indlægsseddel, som skal læses inden brug.

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare