Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Nilocin Vorte Pen, 3 ml.

274,50 kr.
Varenummer: 4920
1
+
Tilføj til kurv
Beskrivelse
Anvendelse

Nilocin Vorte Pen er en effektiv og smertefri behandling af vorter på fødder og hænder. Du får en synlig effekt efter brug i 1 uge. Den er nem at bruge og det tager ingen tid. Med den innovative pen applikator får du hver gang en præcis dosering og væsken absorberes øjeblikkeligt. Du skal ikke file på vorten inden brug.Det anbefales at du blødgør vorten i lunkent vand i minimum 5 minutter inden du behandler den. Hvis din vorte er dækket af hård hud kan du file let på den inden behandling. Men fil ikke på selve vorten. 

Børn skal behandles af voksne.

Fjern hætten fra pennen.

Masser vorten med tippen forsigtigt i 20 sekunder. Væsken trænger straks ned i vorten og det er vigtigt du dækker hele vorten. Undgå at væsken kommer i kontakt med den sunde hud omkring. Sæt herefter hætten omhyggeligt på igen, så den ikke udtørrer.

Behandlingen foretager du 3 gange i ugen op til 6 uger. Behandl hver anden dag og hold 2 dages pause. Du gentager behandlingen til vorten er væk. 

Det anbefalede antal applikationer må ikke overskrides.

Nilocin pennen's væske er klart og er du i tvivl om den er tom kan du prikke på et stykke papir for at se om der kommer et vådt mærke.

Opstår der ubehag eller smerte stoppes appliceringen.

Opstår der en sviden eller brændende fornemmelse eller kommer du ved et uheld ud på den sunde hud skyller du med koldt vand.

Der med følger en indlægsseddel, som skal læses inden brug.Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare