Vi får 4,9 ⭐⭐⭐⭐ af vores kunder

Nordic Superfood - Acu Cups Face & Body Kit

335,00 kr.
Varenummer: 3830
Kommer snart igen
Beskrivelse

Acu Cups Cupping er en alternativ behandlingsform. Sugekopperne bruges til at stimulere hud, bindevæv og muskler. Cupping er til dig der ønsker at reducere rynker, strækmærker og cellulite. Derudover øger den blodcirkulationen og kan afhjælpe hvis du døjer med muskelspændinger, smerter og ømhed. 

Acu Cups har en masse fordele som:

 • Face lift-effekt
 • Reducere rynker
 • Øger blodcirkulationen
 • Reducere cellulite og strækmærker
 • Afhjælper hævede og stikkende ben
 • Lindre muskelspændinger
 • Lindre smerter og ømhed

Cuppings skal man undgå, hvis man lider af hjerteproblemer, forhøjet blodtryk, er diabetiker, har haft slagtilfælde, er gravid eller tager blodfortyndende medicin.

Acu Cups Body anvendelse:

Start med at smøre huden ind med en Holistic Body Oil. Derefter presser du kopperne sammen mod huden, så der dannes et undertryk i huden, som påvirker bindevævet i underhuden og musklerne. Ligeledes fremmer det blodcirkulationen, aktiverer lymfesystemet og reducerer stagnation. Cupping giver en dyb, kraftig massage. Hvor 5 minutters cupping massage svarer til 30 min. sportsmassage. 

 1. Placer koppen blidt mod huden, klem koppen sammen fra begge sider på det bredeste sted, og slip derefter langsomt for at skabe vakuum. Sørg for, at kanten af koppen er i kontakt med huden, mens du trykker, så den ikke lukker luft ind.
 2. Bevæg forsigtigt koppen hen over huden, der er smurt med olie. Brug Holistic Body Oil, eller hvis du er i bad, kan du også bruge balsam.
 3. Bevæg koppen langsomt langs armen, benet, numsen, ryggen eller andre dele af kroppen. Brug fejende massagebevægelser i op/ned- og/eller zigzag-mønstre eller alternativt i cirkler. Kør i cirkulære bevægelser op mod lymfeknuderne. Hvis det gør ondt, skal du lette trykket ved at klemme på koppen. Lymfeknuderne sidder i lysken, armhulerne og på siderne af halsen.
 4. Tilpas sugeeffekten ved at klemme mere eller slippe trykket lidt på koppen.

Acu Cups Face giver et naturligt ansigtsløft.

Blødgør og afslapper ansigtsmusklerne, øger blodcirkulationen. Stimulere kollagenproduktionen i huden, og overskydende væske drænes effektivt. Brug de 2 mindste kopper til ansigtet, den mindste til øjenområdet. 

Kindben: Start med den ene side af ansigtet, start fra næsen og tegn med jævne strøg fra siden ud til ørerne og ned ad halsen mod halslymfen
Pande: Kør opad mellem øjnene (tænk springvand) og hen over panden.
Hage/kæbelinje: Træk fra midten af hagen langs hagelinjen og ned mod halslymfen.
Mund: Arbejd på linjer omkring munden
Decoltage: Kør som en "fontæne" fra mellem brysterne og opad mod halslymfen.
Øjenområde: Brug den mindste og træk indefra under og over øjnene ud mod tindingerne. Drænerer overskydende væske under øjnene, modvirker tunge øjenlåg og mørke rande.

Kopperne skal rengøres godt efter hver behandling med vand og sæbe. Vær forsigtig med overfladiske blodkar og lad ikke koppen sidde stille på huden, så dannes der blå mærker.
Forbedr din cupping-effekt ved god og sund kost, regelmæssig motion, tørbørstning og saunabade. Det er vigtigt med et ekstra vandindtag, da udskillelsen af giftstoffer i kroppen øges.

Indhold: 

Acu Cups-sættet indeholder 4 kopper i forskellige størrelser med vejledning. De to mindre kopper er til ansigtet, og de to større kopper er til kroppen.
Acu cups er lavet af 100% silikone, som er BPA-fri og FDA, ROHS, LFGB, REACH-certificeret.
Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare